Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire zavarna ha párod szex közben olyat tesz amit nem beszéltetek meg?
Ez belefér, de ha hirtelen kikötözne
Véresre verne-na az nem fér nekem bele.
Attól függ, hogy mi az amit tesz. Mellre élvezéssel semmi gond, de csak úgy váratlanul ne lőjön az arcomba. :D A határaimon túllépő durvaságot sem tűrném el.
34/N
Az elég korlátozott kapcsolat lehet, ahol kérdezgetni kell.
Mi max jelzünk/szólunk mit akarunk s úgy helyezkedünk.
Ha viszont a seggemre vágyik szó nélkül akármilyen elgyengült állapotba vagyok, abbahagyom s kisétálok fürdeni - vége.
De ezen kívül mindent engedek.
Ha semmi kedvem az aktushoz, de ő kanos csak annyit mondok: Legyél gyors. (orálisan megoldom)
Ugyanez fordítva, ha neki nincs kedve, de én akarom, akkor játszik velem. (igen, rendesen "karbantartott" pasinál megesik, hogy nem kívánja).
5éve vagyunk együtt s szextől kezdve mindenről elbeszélgetünk. Nagy, őszinte szánk van. Másokkal ellentétbe mi ez miatt vagyunk kisebb nézeteltérésben >< ha olyan van.
25/N 23/F
Ez még belefér
De megbeszélés nélkűl ne élvezzen a számba és ne rakja be seggbe mert akkor mehet Isten hírivel . Legalább tiszteljen annyira hogy megbeszéli velem mit szeretne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!