Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegenel dugtál-e már fesztiválon? Hogyan alakult így milyen volt utánna még beszéltetek?
Életemben 2* voltam fesztiválon.. abból az egyik csak egy napos villámlátogatás volt :D
még 11 vagy 12ben mentünk le haverokkal soundra három napra. Ott az első napon felszedtem a kajálda előtt egy belga csajt, nagy mellekkel, és brutális boci tekintettel:D nem lehetett nem leszólítani.. addigra már ittam is bőven, szóval az angol is jól ment:D igazából a szemétől a melleit nem láttam, a melleitől meg a szemét, szóval előnyös lett volna ha kancsalnak születek.. de így nem tudtam konkrétan mihez beszélek igazán, elég vicces volt:D rám tapadt a csaj és volt egy barátnője is, őt meg az egyik haverom fűzte meg magának.
Három napon át szexeltünk, soundon csak lecumizott, a szálláson meg minden nap dugtunk indulás előtt, és hazaérkezés után is, így utólag belegondolva, nyilván nem csak én hanem a velem együtt járó szállás is komolyan motiválta a csajt, de bánom is én. Kalandnak jó volt, amúgy ismerősök vagyunk facen, néha beszélünk, de semmi több.
Én egyszer voltam, megismerkedtem egy sráccal, ő egyedül volt ott. Szex nem volt, pedig nem rajtam múlott.
Utána még párszor találkoztunk, de aztán szakítottunk, mert elég messze laktunk egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!