Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szexelnétek fesztiválon?
Figyelt kérdés
Mondjuk Campus fesztiválon ,csak azért ,hogy bejuthassatok ingyen egy kidobóval.
Megtennétek nők?
2017. jún. 9. 21:15
1/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk egy 40es férfival,aki nem is néz ki annyira rosszul.
2017. jún. 9. 21:17
2/12 anonim válasza:
Megveszem neked én a jegyet, ha lefekszel velem :DDDD
Amúgy a Campus elég olcsó ilyesmi ajánlatokhoz szerintem... Viszont a balaton sound bérletek "vásárlásáról" napvilágott látott tavaly pár érdekes történet :D
4/12 A kérdező kommentje:
De vannak ribik ,akik ilyen olcsón adják magukat nem? Főleg az egyetemista kis p.ák ,akiknek nincs pénzük. Am nő vagyok,csak érdekel
2017. jún. 9. 21:27
5/12 anonim válasza:
19 000 Ft a campus bérlet, 32 000Ft a VIP szerintem ennyiket anyutol is kapnak vagy összeszedik diákmunkával plusz a színvonal sem olyan nagy, hogy egy Campus megtegyenek 1 ilyet. De ahogy mondom a Sound-ra megteszik többen is :D
6/12 A kérdező kommentje:
20-32 ezer ft ,azért azért nem kis pénz
2017. jún. 9. 21:31
7/12 anonim válasza:
Én ingyen is lefeküdnék egy helyes 40-es pasival.
Ha valaha arra vetemednék, hogy pénzért szexelek akkor annak nagyon nyomós oka lenne. Nem holmi fesztivál miatt.
8/12 anonim válasza:
Sose szexelnék pénzért. Nem vagyok egy szoros erkölcsű lány, de én a szexet az élvezetéért művelem semmi másért.
9/12 anonim válasza:
A balaton soundon hullanak az "emberek" mint a legyek, a sok cucctol.
10/12 anonim válasza:
An sokszor szexeltem mar fesztivalon, de nem belepoert hanem elvezetert. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!