Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, zavarna titeket, ha a párotok gyakran fantázia-pasikkal (mutáns szuperhős, földönkívüli stb. ) szexelne képzeletben?
Figyelt kérdés
Olykor valódi akció közben a helyetekbe is képzelné őket. Nem azért, mert nem jó veletek, hanem mert így még valóságosabban élhetné át a dolgot velük. És nem akarja, hogy eljátsszátok közösen a fantáziáit, mert akkor eltűnne a varázsa ezeknek a pasiknak.2018. jan. 9. 01:30
1/17 anonim válasza:
Márpedig szerintem ott baj van, ha szex közben másról képzeleg. Zavarna.
2/17 A kérdező kommentje:
Így is, ha nem létező, nem valóságos pasikról van szó? Mert azt értem, ha mondjuk a szomszéd jópasival való fantáziálgatás zavaró, de ezek képregényekbe, fantasy filmekbe való hapsik. Nem összemérhetők az igaziakkal.
2018. jan. 9. 02:04
4/17 anonim válasza:
Engem nem, de ha nem akarod eljátszani vele, akkor egyszerűen ne mondd el, és nem lesz akkor sem baj,h a őt mondjuk igen.
5/17 A kérdező kommentje:
3-as, szóval akkor szerinted az is gyerekes, aki szeret sci-fit nézni vagy olvasni?
2018. jan. 9. 08:26
6/17 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy ilyen filmeket/könyveket preferálod, hanem az hogy a hús-vér barátod gondolata helyett egy animáció jobban izgat. Mellesleg nem kell neki elmondani és ennyi.
7/17 A kérdező kommentje:
Jaj már. A hús-vér barátom a gyerekem apja, akivel elég sok éve együttélünk. Előtte is megvoltak ezek a fantáziálgatásaim és mellette is megmaradtak. És nem én feszegetem itthon ezt a témát, hanem ő érdeklődik a titkos vágyaim után, ahogy ezt a pasik általában szokták. Most jobb lenne, ha hazudnék? Azt úgyse tudok meggyőzően. De azért általában terelem a témát, amennyire sikerül.
2018. jan. 9. 09:12
9/17 anonim válasza:
Akkor minek teszel fel kérdést, ha tudod a választ? #fucklogic
10/17 A kérdező kommentje:
Szöveget tudsz értelmezni? Nem azt kérdeztem, hogy mit csináljak, hanem csupán más férfiak témához való hozáállása érdekel.
2018. jan. 9. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!