Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha annyira bejön külsőre egy lány, hogy amikor kivertem a képére elájultam?
Bővebben: Nem ismerem személyesen, az internet csodájának köszönhetően váltam titkos rajongójává. Fogalmam sincs milyen ember lehet, bár nem lehet olyan rossz sem buta a profilja alapján de tény: nem ismerem. Viszont az összes híres színésznő/modell és tökömtudja elbújhat mögötte ez a csaj annyira szép. Nekem mindenképpen.
Mikor kivertem a képére akkorát élveztem ,hogy elájultam, pár perc múlva tértem magamhoz, hangyás és fekete fehér lett a kép elgyengültem és kidőltem. Aztán láttam, hogy átlőttem a fejem felett is mert olyan lett a tükör az ágy mögött. Sosem történt még ilyen velem, szerintem fel is nyögtem egy nagyon hangosat. Plussz akkora volt a farkam mint még soha. Annyira vonzódom hozzá, hogy a falat kaparom. Párszor láttam élőbe, hát akkor is szíven ütött eskü. Egyszer rám mosolygott még régebben akkor szúrtam ki, aztán egy ideig semmi majd sajna pasija lett :/ DE AMÚGY szemezett már úgy velem, hogy ott volt a pali is. Illetve nézett nagyon. Szerintem tetszem neki ez tuti mert amúgyis jó pasi vagyok. Amúgy arra gondoltam, hogy dugom a csajt aki már terhes tőlem és épp spriccel, közben a pasija az ajtó előtt hallgatja és sír :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!