Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mire gondolnátok ilyenkor?
Ha annyira akcióra készen álltál, miért nem léptél a tettek mezejére?
Bár én sosem tennék ilyet, de ha valami a tévé elé szegezne, a pasinak csak annyi dolga lenne, hogy odaül mellém, félrehúzza a bugyim és belátogat oda az ujjaival. Azonnal ki is kapcsolnám a zajládát.
Én Nő létemre csak elgondolkoznék,hogy miért van ez?Utána nyugovóra térnék,de az este nem kapna semmit.
De ilyen nálam nem volt még,mert egy kis farok izgatással lendületbe tudtam hozni minden pasimat.
Hasonlo gyakran előfordult. Rosszul esett es megkértém, hogy legkozelebb, ha fáradt azt próbálja mar a legelején jelezni, mert tok rosszul esik. Néha előfordulhat ilyen, az meg nem olyan gaz, figyelmeztetni kell azért, hogy rossz érzés. De, ha rendszeres, mint nalunk,akkor erdemes megbeszélni a problémákat (akar kapcsolati, munkahelyi, tulterheltseg vagy barmi mas).
24N
A mire gondolok rész kimaradt.:D
-oo a francba, mar megint elfáradt...most ravegyem vagy ne? Ha bekapom neki akkor ugyis belemegy a szexbe. Hmm, de azt mondta tul fáradt, akkor a szex is bena, ha o fáradt. De, ha fáradt miert nem alszik? Haho, igy holnap is fáradt leszel, ha azt a szart nyomkodod es sose szexelunk. O nem akar velem szexelni??? Mar most is elrontja a holnapi szexet a telo nyomkodassal(tv nézéssel), biztos van valami baja a szexuálitassal. Hm mi baja lehet? Neki nem jo? Lehet csak azet kezdeményez, hogy ne nézzem gaznak? Hat igen, valoszinuleg o nem is akar szexelni, de meg az is lehet, hogy csak nagyon elfáradt. Megnézem máskor, hogy reagl, talan a legközelebbi randinkon megkerdezem neki milyen a szexuális életünk, elegge figyelek-e a lelki részére stb, hogy megtudjam. Na jo, most nem fogok errol beszélgetni, kihuzok meginni egy sort es felnézek gyk-ra.
Tessek. Ezt gondolnam.😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!