Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jelenleg egyedül vagyok és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(:Puszedli :) kérdése:

Jelenleg egyedül vagyok és egy szexpartnerhez túl értékesnek érzem magam, viszont egyenlőre kapcsolatot nem akarok. Mi a megoldás?

Figyelt kérdés

2018. jan. 13. 16:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
De most akkor mit szeretnél???? A kérdésből nem derül ki.
2018. jan. 13. 17:10
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem teljesen. Olyan emberből nekem csak egy van akiben megbízok és tudom h ő is a legjobbat akarná nekem.
2018. jan. 13. 17:11
 13/18 anonim ***** válasza:
Pasi ként én is ilyen több mint szexkapcsolat de nem párkapcsolat dolgot keresek de más okok miatt ( pl mert aacsony vagyok) sok csajnak nem kellek. Szerintem neked is egy olyasmi kapcsolat kellene mint egy szerető csak azzal a különbséggel hogy független vagy.
2018. jan. 13. 17:17
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

"Olyan emberből nekem csak egy van akiben megbízok és tudom h ő is a legjobbat akarná nekem."

Ezt hívják párnak, partnernek. De neked ez most nem kell. Azt meg ne várd, hogy egy barát vagy szexpartner úgy kezeljen, mintha a párja lennél. Az ilyesmi nem erről szól. Kicsit lejjebb jössz a földre, könnyebben tudsz majd boldogulni.

2018. jan. 13. 17:24
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk az vicces, amikor kizárod a két lehetséges opciót, és mástól vársz egy harmadikat :D
2018. jan. 16. 08:04
 16/18 anonim ***** válasza:
sztem csak csináld a dolgod és ne gondolkozz, a pasikat meg hagyd
2018. jan. 16. 08:10
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem csatlakozz be egy párhoz harmadiknak, az nem szexpartner de nem is kapcsolat, valahol a kettő között.
2018. jan. 16. 08:32
 18/18 anonim ***** válasza:

Marad az önmegtartóztatás, vagy az önkielégítés.

Vagy egy olyan barát akivel tudtok egymásnak önkielégítés közben valami szexuális tartalmat vinni a dologba

2018. jan. 16. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!