Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hosszabb ideje vagyunk egyedül, már hiányzik a szex, akkor mi a jobb megoldás egy kapcsolat elején?
Megismertem valakit úgy 1,5 hónapja. Randink csak egy volt, a neten szoktunk írni, szóba került már a szexualitás is. Én jó pár hónapja nem voltam senkivel, már hiányzik a szex nekem is, de nem tudom mennyire jó ötlet ennyire az elején ennyire közel engedni.
Amúgy én 21, Ő 22 éves és én vagyok a lány. Minden nap találkoztunk, amíg dolgozott, most egyetemen tanul. Azt mondja, hogy ő komolyat szeretne, hogy előtte semmi sem kell, hogy ciki legyen, fontos, de nem a legfontosabb a szex. Annyira az elején vagyunk, de azok alapján, ahogy írt, biztos vagyok benne, hogy be fog próbálkozni és ... Nem tudom, hogy fel kellene érte képelni, modván, hogy képzeli?? :D vagy mivel kell nekem is, hagyni, had legyen, ami lesz? vagy van aranyközépút?
Ha két ember megfelel egymásnak egy párkapcsolatra, akkor tapasztalataim szerint teljesen mindegy, hogy mikor van szex. Mert ha akar, akkor akarni fog komoly kapcsolatra akkor is, ha szexeltetek.
3 komoly kapcsolatom volt, az első 2 évig tartott, a második 8 hónapig, a harmadik, a jelenleg pedig több, mint 10 éve. Mindegyikben nagyon hamar volt szex, az egyikkel rögtön az első alkalommal.:)
Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy célod legyen, hogy rögtön ágyba bújj vele, de nyugodtan beszélhettek a szexről, nyugodtan lehet pajzán üzeneteket váltani, ha ahhoz van kedvetek és ha majd találkoztok és netán úgy alakul és szeretnéd, akkor miért ne történhetne meg?
Addig meg segíts magadon...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!