Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/10 anonim válasza:
Miért lenne ártalmas? Semmi baj nem lehet, sőt, inkább tuti megismered mi a jó neked. F vagy N vagy, ill. hány éves?
2/10 anonim válasza:
4 , azért túlzás szerintem napi szinten. Nem ártalmas, de sok! Mondjuk, ha 2 naponta nyomsz 4-et, úgy hogy 1 nap 4, majd 1 nap szünet vagy 2-2 naponta az már jobban hangzik. Mondjuk én férfi szemmel írom és férfira gondolva, ha nő vagy nem tudom jó vagy rossz e ez a 4.
3/10 anonim válasza:
leső, ne beszélj hülyeséget... te a perverziót látod abban, de konkrétan a szexuális teljesítményre igenis ártalmas az ilyen mértékű önkielégítés... ha fiú, ha lány az illető.
4/10 anonim válasza:
Miért lenne a szexuális teljesítményre ártalmas?
5/10 anonim válasza:
Én is voltam fiatal és állandóan csaptam , de napi 4 ember? Az rengeteg! Ha nem is ártalmas, de ez már függés rendesen. Napi 2 az oké meg egy-egy nap a 2 helyett 3 is mehet , de a napi 4... ez a szexuális életedre lehet ártalmas nem te rád. Mondjuk tényleg nem derült ki fiú vagy lány vagy, de gyanítom fiú lehetsz.
6/10 anonim válasza:
Én is azt tippelem hogy fiúról van szó, és max a sexuális életére lehet ártalmas, fizikálisan semennyire.
Amennyiben lány az illető akkor még az se biztos hogy a sexuális életére ártalmas mert megismeri önmagát, hogy mi a jó neki, és ha tudja segíteni a fiút akkor nagyon nagy örömöket tud ezáltal szerezni magának...
7/10 anonim válasza:
Nagyon emberfüggő, van aki képes ennél többre is. Általánosságban az mondható el, hogy addig nem ártalmas, amíg nincs káros hatással az életedre, tehát nem látja kárát a tanulás/munka/párkapcsolat. Ha mindenhol helyt állsz és minden rendben van az életedben, akkor csináld bátran.
8/10 anonim válasza:
Azon kívül marad még másra is időd?
9/10 anonim válasza:
A maszturbálás egyetlen káros hatása a bűntudat, a lelkifurdalás. Nem bizonyosodott be, hogy bármelyik szexuális zavar a maszturbálásnak lenne a következménye, ez városi legenda.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D
2018. jan. 11. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!