Szűz vagyok még, de kb. egy éve rászoktam a masztizásra, s mostmár napi szinten 3,4szer is kényeztetem magam. Nem ártalmas ez? 20L
Figyelt kérdés
Mivel csak a csiklóm izgatom, s nem újjazom magam, félek, hogy netán ezzel árthatok magamnak, pl. húgycső vége kiérzékenyül, netán vízelési gondjaim lesznek. Vagy ez hülyeség, nem lesz semmi bajom, ha gyakran csinálom?2012. júl. 14. 15:56
1/9 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz. Sőt... Csak magadon segítesz. Könnyebb lesz elérni az orgazmust pasival is, feltéve ha lesz bátorságod megmondani neki, hogy neked hol jó... :)
2/9 AvernusTriad válasza:
Csináld csak akár napi 20-szor, nem lesz bajod.
3/9 anonim válasza:
Ettől semmi bajod nem lesz max. a belső részt sértheted fel ha durván csinálod.
5/9 anonim válasza:
Nem lesz semmi bajod. Miért nem keresel egy férfit inkább?
6/9 anonim válasza:
Én a napi 3,14 masztinak vagyok a híve.
7/9 anonim válasza:
srácoknál inkább okoz gondot a rengeteg recsi (én is ezért parázok), nézz utána (maszturbal.blog.hu), de lányoknál max fáradékonyabb leszel sztem
f18
8/9 anonim válasza:
18/F én kényszer masztis lettem, nem tudom egyszerűen megállni. és hidd el ettől gond nem lesz :) magadon segítesz, ezt mindenki műveli, és sosem volt belőle baj. nálam 2-3 a nomrál (mármint egymás után, mert 1 ritkán elég) napi 20-30 at is lehuzhatsz mert azzal csak boldogab leszel ( láss engem ^^) nem rossz dolog, a kezed a leghűségeseb bbarátod... remélem még most is masztizol O:) (egy átlagos srác....)
9/9 anonim válasza:
anya, ha valaki tüsszent azt mondjuk egészségedre? - igen. - és ha valaki rektálisan vérzik odalent akkor mit mondunk? - :O mától nincs több doktor hauz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!