Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha folyton szexhiányom van?
Figyelt kérdés
Folyton szexelnék. Mindennap szinte maszturbálok annyira fel vagyok izgulva mindig. Ez normális? Szószerint mindig oda nyulkálnék magamhoz. 20/L2018. jan. 10. 19:02
1/18 anonim válasza:
miért nem teszel ellene? mondjuk szexeléssel?!
2/18 A kérdező kommentje:
Nem szeretem az egyéjszakás kalandokat pasim meg nincsen.
2018. jan. 10. 19:04
3/18 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel, szerintem nincs vele gond, igazából elkell terelni a figyelmedet róla, nekem is elkéne, de olyan nehéz :D 22/f
4/18 RRR válasza:
kevés ,nem kielégítő számodra a maszti
a tested vágyik egy hús-vér férfire ,aki orgazmusokhoz juttat
..
5/18 anonim válasza:
nincs pasid??? pasizz be bakker!!!
mi ebben olyan komplikált?
vagy nem kellesz a pasiknak?
6/18 A kérdező kommentje:
Nincs igen mert ha nem vagyok szerelmes nem járok senkivel se. Ez egy elv nálam. Csak a szexért senkivel nem fogok járni. Kellének pasiknak csak akiknek én tetszek a 90%-a vagy nem tetszik vagy az isten háta mögött lakik
2018. jan. 10. 19:12
7/18 anonim válasza:
ha ennyire válogatós vagy akkor maradj a kezeddel kettesbe..... megérdemled magad.
8/18 anonim válasza:
Ebben a cipőben járok én is.
20/L
9/18 anonim válasza:
Hallottál már szexkapcsolatról ?
10/18 A kérdező kommentje:
Miért vagyok válogatós? Azért mert olyannal nem járok akihez nem is vonzódom? Annak meg mi értelme van? Én se vagyok egy modell. Nincsenek egekbe érő elvárásaim de ha nem tetszik valaki akkor mind1 mit csinál az ember. Távkapcsolatba meg legyen a halál
2018. jan. 10. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!