Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha folyton szexhiányom van?
Figyelt kérdés
Folyton szexelnék. Mindennap szinte maszturbálok annyira fel vagyok izgulva mindig. Ez normális? Szószerint mindig oda nyulkálnék magamhoz. 20/L2018. jan. 10. 19:02
11/18 anonim válasza:
nem vagy topmodel... így már világos...
8-as, te sem vagy topmodel?
14/18 anonim válasza:
Mit szólnál ahhoz, ha ráülnél a farkamra, a kezeidet összefogva a hátad mögött lovagolnál meg, miközben másik kezemmel feldugom a popsidba a 18-as dildót?
15/18 anonim válasza:
Vegyél egy vibrátort... jobbat nemtudok
16/18 A kérdező kommentje:
15-ös. Van az is 😂😂
2018. jan. 10. 19:56
17/18 anonim válasza:
Több lehetőséged is van!
- Ismerkedsz itt, vagy más, kimondottam társkereső oldalakon. Nem kell az a duma, hogy interneten nem ismerkedem! Számtalan házasság lett már internetes ismerkedésből is!
- Felállsz a gép mellől és személyesen ismerkedsz a környezetedben. Akkor azonnal láthatod a másik fazonját és azonnal el is döntheted, hogy ki a szimpatikus.
18/18 anonim válasza:
Szerintem a puncid nincs teljesen kielégítve, a kezed nem elég neki...:(
Keress partnert és csinálj mást a kezeiddel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!