Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben Én vagyok a bűnös, hogy szakítottak, vagy tojjak rá?
A történet szilveszter estén kezdődött a következőkkel:Meghívott az egyik ismerősöm a házibulijába.Rajtam kívül volt még két csajszi a pasijával és két singli pasi az egyik a házigazda.
Este 7-kor már mindenki ott volt és ittunk néha-néha keveset,hogy hangulat legyen,de ne rúgjunk be korán.Buliztunk,dumáltunk a sex-ről is és az egyik singli pasi be is jött és nem is voltam visszafogott vele kapcsolatban.Éjfél után nem sokkal ott hagytuk őket mert nagyon kívántuk egymást,de nagyon.Már csináltuk ,mikor az egyik pasis csajszi belépett véletlenül és látta,hogy mi történik.Hívta a barátját is,hogy nézze meg.Jött Ő is és utána a többiek.Mi nem hagytuk abba,csak azért sem.Valószínűleg a piától a két csajszinak és a házigazdának sem voltak gátlásaik.Én a tulaj srácot oda hívtam magamhoz,le húztam a nadrágját és elkezdtem szpni,még a másik hátulról dugott.Annyit kértem,hogy ne élvezzenek a puncimba,ha lehet,csak a számba.Közben a párok is izgatták egymást,de az egyik csajszi a felizgatott barátját nem engedte,hogy tovább csinálja vele az előjátékot,ha nem biztatta,hogy legyen nálunk a harmadik.Erre a másik is ezt csinálta a felizgatott barátjával.Engem néztek Ők is alul semmiben,hogyan csinálom a pasijukkal és felhúzott lábbal,hátra dőlve masztiztak nekünk szemben.A legszebb a dologban,hogy mikor már kezdtek elélvezni egyik sem a barátjukat kérte,hogy élvezzen rá,ha nem a két másikat,mert az volt a véleményük,hogy ez csak buli.
Négy nap múlva találkoztam az egyikkel és Ő ribizett engem és okolt,kiabált velem azért,mert a barátjával is voltam és ezért szakított vele,de Ő unszolta ittasan az általa teljesen felizgatott piás pasiját.Ő meg nem nem hibás szerinte,mert nem csalta meg a barátját azzal,hogy a buli kedvéért megkérte az idegen pasit,hogy ráélvezzen,mert csak ez szórakozás volt neki.
Milyen furákat álmodik az ember, ha lefekvés előtt jól bezabál....
A singli egyébként magyarul szingli.
Aludj, reggel suli.
Ez semmi és pizzát vittem ki egy házhoz, ahol pár sulis lány készülődött a bulira, már bevoltak töltve.Aki ajtót nyitott, köntösben volt, alatta semmi, mell meg punci kilátszódott direkt úgy igazította.Mikor adta a pénzt direkt leejtette majd lehajolt érte, persze a köntös is lekerültegészen fura módon.
itt a munkaidő le is telt, maradtam reggelig.
hajnalban úgy távoztam a három csajtól, mint akit egy ipari porszívó egész este dolgozott.
Melyik pizsamáadban álmortad.
Ritka hogy egy lány ekkora tiherongy ribizli legyen és még ennyire részletessen leírja hogy bszták meg mindenki előtt egy buliban.
Ráadásul írod h jajj a nunikadba ne élvezzenek. Miért is? Az előváladéktól is lehetsz terhes +nemibetegségek
Gratulálok.
Ha ez igaz akkor a lotyóság Nobel-Díját kéne hogy kapd.
17 évesen már nem voltak gátlásaim a sex -el kapcsolatban.
Mikor ott a bulin beszélgettünk a sex-ről,tudták,hogy milyen vagyok ilyen téren,még a csajok is bekapcsolódtak a beszélgetésbe és poénkodtak is.
Azt is tudom,hogy hová sorolnak,de nem érdekel,és nem is fog érdekelni még jó darabig,te Nóbel díjas.
Imádom a sex-et és még olyan pasival is belemegyek,ha tudom,hogy nős is,de bejön nekem.
Én nem dumálom ki,diszkrét vagyok a személyét illetően.
Azt meg azért kértem,hogy ne élvezzenek a puncimba,mert akkor olyanom volt,hogy a számba szeretném.Van mikor szeretem nézni az arcát élvezése közben.Ez ilyen volt.
A másik dolog,hogy ilyen még nem volt,hogy a barátnők kérték Őket,hogy dugjanak meg előttük.Ez az a pia miatt volt,de hogy letámad az egyik később az sok volt.Ha ilyen féltékeny,miért egy idegen pasit kér arra,hogy veje rá és még segített is a kezével neki.
Az meg ,hogy leírtam valamennyire a történteket,azért volt,hogy értse meg egy kívülálló is hogyan néz ki a teljes szitu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!