Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kedves esküdtszék! Bűnös...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves esküdtszék! Bűnös vagyok? Mi az ítélet?

Figyelt kérdés

Az esemény:

Kamaszkorom első szerelme egy gitáros srác volt. Ismerősök ismerőse....

Egy-két évig követtem a koncertjeiket, de aztán jött az érettségi, az első hosszú távú kapcsolat, és jó néhány évig nem is láttam őt.

Pár évvel ezelőtt futottunk össze véletlenül, akkor már régi jó ismerősökként, beszélgettünk, kiderült, hogy felesége van, és két kisfia.

Az utóbbi években többször találkoztunk koncerteken, sokat beszélgettünk.

Idén nyáron külföldre mentek zenélni fél évre. A nyár közepén gondoltam egyet, és utánuk mentem, nem voltam biztos benne, hogy megtalálom őket, de végül egész könnyen sikerült.

A srác nagyon örült nekem. Sok időt töltöttünk együtt, bohóckodtunk, közös programokat szerveztünk.

Ám egy este, egy tengerparti holdfényes, táncos, sangríás, rózsaszín felhős éjszkán elcsattant egy bátortalan csók, amit aztán több másik követett, és végül egy szenvedélyes együttlétben teljesedett ki.

Nem erőltettem, nem kacérkodtam, csak jól éreztem magam vele. Nyilván reszketett a térdem, valahányszor találkoztunk, mégiscsak életem első (plátói) szerelme, de semmi olyat nem tettem, ami felhívás lett volna keringőre.

Nem ellenkeztem, amikor megtörtént a dolog.

De most mégis aljadéknak érzem magam.

A feleségét nem ismerem, sosem láttam.

Örülök, hogy megtörtént, boldog voltam, szép emlékként őrzöm. De a fehér ruhás angyal a jobb vállamon bökdös azóta is, hogy talán mégsem kellett volna....

2017. nov. 10. 01:37
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Nyilván ezzel nem arra akarok kilyukadni, hogy építek egy időgépet, és visszacsinálom az egészet.

Hanem érdekel, hogy más is élt volna a lehetőséggel?

Vagy illett volna visszautasítani?

2017. nov. 10. 01:52
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Hát figyelj, te régóta vágytál rá, másrészt pedig kettőn áll a vásár, ő is leállhatott volna, ha akart volna. Ez van, az ember alapjáraton nem monogám.
2017. nov. 10. 02:04
 3/11 anonim ***** válasza:
86%

Most őszintén, nem ezért mentél utána? Dehogynem. Távol volt a családjától, te ezt kihasználtad, ő meg belement.

Egyikőtök sem jobb a másiknál.

2017. nov. 10. 08:10
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Erre mondják, hogy van, aki nrm tudja kivárni és utána ered a karmájának. Majd csak figyeld, hogy ezután érkezik a visszahatás. Mekkora egy aljas némber vagy, de a pasi is. Mindketten megkapjátok az élet tanítását, fájni fog.
2017. nov. 10. 08:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy kevésbé bűnös, mint a srác, mivel tudtad, hogy házas. Mai világban sok ilyen aljadék ember van, mint te, alapíthatnátok egy “csótányok klubját” vagy ilyesmi.
2017. nov. 10. 08:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Zenesz, ugyhogy ne eld bele magad, valoszinuleg nem te voltal az elso vagy ha te voltal, akkor nem te leszel az utolso. Mindezek ellenere
2017. nov. 10. 08:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
nem a mi tisztunk iteletet mondani feletted, max csak a sajat attitudunket ismertethetjuk veled. De szerintem az eleg beszedes, hogy feltetted itt a kerdest, van lelkiismereted. A megfogalmazasod pedig csillagos otos, nagyon tetszett :D
2017. nov. 10. 08:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Csak úgy szólok, hogy annyira voltál a srácnak különleges, mint a többi szajha, akik oda vannak érte és koncert után leszopják a backstageben. Nem minden zenész ilyen, de amelyik ilyen, az folyamatosan ezt csinálja. (Menedzser vagyok).
2017. nov. 10. 09:33
 9/11 anonim ***** válasza:
kamu
2017. nov. 10. 09:33
 10/11 anonim ***** válasza:
75%
2017. nov. 10. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!