Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik részéről ennyire mindegy kit dugnak vagy ez most mi?
Van egy srác, akivel szexkapcsolatban vagyok.
A mai napig nem értem az egészet.
A volt barátnői mind modell alkatú, szép csajok voltak. Ő is elég jól néz ki.
És vagyok én :D, aki még átlagosnak sem mondható.
Oké, hogy csak szexelünk de ha 1000× jobbakat is megkaphat akkor miért dug engem?
Mert, hogy szinte bárkit megkaphat az biztos.
Előre kérném az olyan válaszadókat-akik azt hiszik, hogy többet érzek iránta stb.- ne is válaszoljanak. Köszönöm! :)
Olvasd el a kérdést és rájössz. Vagy nem.
Nem, ez nagyon nincs így. A látható külsőn és a személyiségen kívül egy nő számos tulajdonsága meghatározó egy kapcsolatban. A kategóriához illően néhányat kiemelek: az orgazmuskészséget, a játékosságot, a vállalkozókedvet (lehet,hogy az utóbbi kettő mégis inkább a személyiséghez tartozik) és fizikai tulajdonságokat, például a nemiszerv illeszkedését a férfiéhez.
Ezek éppoly fontosak, de megkockáztatom, fontosabbak, mint egy csinos pofi, egy karcsú derék, a fenék és mell.
Ezért van az, hogy a kamaszkor elmúltával a felületes szemlélő számára kevésbé kivánatos nők is megtalálják a párjukat, a boldogságukat, ahogyan ezek a belső, nem látható tulajdonságok a tapasztalások nyomán előtérbe kerülnek.
Ha más kategóriában volnék, még volna néhány tulajdonság, ami említésre méltó: humor, intelligencia, műveltség, szorgalom, gondoskodó természet, beszédkészség, stb, stb, de ezekről nem is teszek említést. :))
Hát de te is írod, hogy a barátnői voltak modell alkatok, de te nem vagy az :D pont ezért nem a barátnője vagy, csak egy használati tárgy, vagy egy ürítőlyuk, ahogy mások írták.
Mit nem lehet ezen érteni?
Értem én, hogy ürítőlyuk. Ezzel tisztában vagyok. Nem is érdekel. Mint már mondtam az élvezet miatt fekszem le vele, nem azért mert a felesége akarok lenni.
A kérdés még mindig nem arról szól, én mi vagyok.
De mindegy. Inkább hagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!