Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasik részéről ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik részéről ennyire mindegy kit dugnak vagy ez most mi?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel szexkapcsolatban vagyok.

A mai napig nem értem az egészet.

A volt barátnői mind modell alkatú, szép csajok voltak. Ő is elég jól néz ki.

És vagyok én :D, aki még átlagosnak sem mondható.

Oké, hogy csak szexelünk de ha 1000× jobbakat is megkaphat akkor miért dug engem?

Mert, hogy szinte bárkit megkaphat az biztos.

Előre kérném az olyan válaszadókat-akik azt hiszik, hogy többet érzek iránta stb.- ne is válaszoljanak. Köszönöm! :)

2018. jan. 7. 17:59
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
40%
Itt vergődsz, és kikéred magadnak a véleményeket, miközben saját magadról is így vélekedsz. Álljunk már meg. Egyáltalán mit akarsz kérdezni? Az első pár válaszoló már elmondta a frankót. Innentől kezdve mit kell vergődni, meg egyre ostobábbnak beállítani magad?
2018. jan. 7. 18:40
 22/32 anonim ***** válasza:
90%
#14 Csak azért mert van balek aki megfizeti a magas árat, ezért úgy érzik megtehetik. Akinek egy kis esze van és határozott is az nem fog fizetni az ilyeneknek. Ez az elvárás dolog ráadásul többnyire nem is igazán elvárás, csak egy teszt, hogy határozott vagy inkább irányítható vagy-e.
2018. jan. 7. 18:40
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyára van olyan akinek mindegy, van akinek nem. Sosem volt elsődleges számomra a külső de más szinten mégis mint ami a vizualitást jelenti, valóban lehet egy modell alkat a lány ha nincs benne semmi érzékiség és egyszerűen nem kellemes megérintenem őt. Hozzá kell tennem hogy nem az a pasi vagyok aki válogathat ettől még igen is vannak elvárásaim egy nő felé legyen akár szex kapcsolatról is szó, de kerültem már én is olyan helyzetbe hogy olyan nő "fogott ki" aki hozzám akkori önmagamhoz fiatal egyetemistához képest anyagilag is társadalmilag is sok emelettel feljebb volt és igen jó alakja volt. Kérdeztem tőle annak idején én is hogy miért pont én és azt mondta hogy azzal a feltétellel válaszol ha többet ezt nem kérdezem meg mert ha mégegyszer ez felmerül bennem akkor simán ott hagy... A válasza kb az volt hogy van amit másoktól nem kaphat meg és lehetnek akár milyen sikeres üzletemberek vad bikák. Én azt mondanám hogy élvezd a helyzetet és érezd jól magad és ha lehet már pedig miért ne lehetne épülj ebből mert mindenből lehet és tartson addig ameddig mind a kettőtöknek kellemes és ne felejtsd el hogy mikor vele vagy akkor nincs nálad jobb nő sehol a világon az ő számára
2018. jan. 7. 18:42
 24/32 A kérdező kommentje:

Olvasd el a kérdést és rájössz. Vagy nem.

2018. jan. 7. 18:43
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ez nagyon nincs így. A látható külsőn és a személyiségen kívül egy nő számos tulajdonsága meghatározó egy kapcsolatban. A kategóriához illően néhányat kiemelek: az orgazmuskészséget, a játékosságot, a vállalkozókedvet (lehet,hogy az utóbbi kettő mégis inkább a személyiséghez tartozik) és fizikai tulajdonságokat, például a nemiszerv illeszkedését a férfiéhez.

Ezek éppoly fontosak, de megkockáztatom, fontosabbak, mint egy csinos pofi, egy karcsú derék, a fenék és mell.

Ezért van az, hogy a kamaszkor elmúltával a felületes szemlélő számára kevésbé kivánatos nők is megtalálják a párjukat, a boldogságukat, ahogyan ezek a belső, nem látható tulajdonságok a tapasztalások nyomán előtérbe kerülnek.

Ha más kategóriában volnék, még volna néhány tulajdonság, ami említésre méltó: humor, intelligencia, műveltség, szorgalom, gondoskodó természet, beszédkészség, stb, stb, de ezekről nem is teszek említést. :))

2018. jan. 7. 18:51
 26/32 anonim ***** válasza:
70%
Biztos vannak olyanok is, akiknek majdnem mindegy, te a többségnek szerintem nem. Sőt, olyanok is vannak, akik ilyen "szexkapcsolatba" bele sem mennének.
2018. jan. 7. 20:20
 27/32 anonim ***** válasza:
61%
A pasik szeretik az ostoba nőket használni, megkap ő mást is de abba sokkal több energiát kell fektetni, egy jó nő nem adja magát könnyen, viszont egy férfi akkor magabiztos és fitt, ha rendszeres szexuális élete van. Na ugye nem is olyan nagy rejtély!?
2018. jan. 7. 21:43
 28/32 anonim ***** válasza:
54%

Hát de te is írod, hogy a barátnői voltak modell alkatok, de te nem vagy az :D pont ezért nem a barátnője vagy, csak egy használati tárgy, vagy egy ürítőlyuk, ahogy mások írták.

Mit nem lehet ezen érteni?

2018. jan. 7. 21:50
 29/32 A kérdező kommentje:

Értem én, hogy ürítőlyuk. Ezzel tisztában vagyok. Nem is érdekel. Mint már mondtam az élvezet miatt fekszem le vele, nem azért mert a felesége akarok lenni.

A kérdés még mindig nem arról szól, én mi vagyok.

De mindegy. Inkább hagyjuk.

2018. jan. 8. 06:43
 30/32 anonim ***** válasza:
0%
Akkor meg mi a @omat akarsz kérdezni b+??????
2018. jan. 8. 08:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!