Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik részéről ennyire mindegy kit dugnak vagy ez most mi?
Van egy srác, akivel szexkapcsolatban vagyok.
A mai napig nem értem az egészet.
A volt barátnői mind modell alkatú, szép csajok voltak. Ő is elég jól néz ki.
És vagyok én :D, aki még átlagosnak sem mondható.
Oké, hogy csak szexelünk de ha 1000× jobbakat is megkaphat akkor miért dug engem?
Mert, hogy szinte bárkit megkaphat az biztos.
Előre kérném az olyan válaszadókat-akik azt hiszik, hogy többet érzek iránta stb.- ne is válaszoljanak. Köszönöm! :)
Ingyen- lyuk vagy, esetleg pót- lyuk...
Nem veszed észre???
Ha ló nincs jó a szamár is,és most te vagy a szamár.
Örülj,hogy egy ló egyáltalán észrevett téged!
A változatosság gyönyörködtet. A "jobb" nőknek mindig igényei vannak, ott nincs ingyen punci.
Neked gondolom semmi, és ugrasz amikor kell.
Csak ürít beléd és annyi.
Ez azért van, mert egy kapcsolatban el kell köteleződni, felelősséggel tartozunk egy kapcsolat iránt és partnerünk iránt. Jön megy amikor akar, senki sem vonja kérdőre.
Sajnos egyre kevesebb férfi érett mentálisan arra hogy képes legyen elköteleződni. Egy párkapcsolatban felelősségteljesen kell viselkedni, húságesnek kell lenni, meg kell felelni bizonyos társadalmi szabályoknak, amik egy csupán szexkapcsolatban nem érvényesek.
Egy felelőtlen, mentálisan éretlen fiúval dugsz, aki ha neadj isten teherbe ejtene, semmilyen támogatást nem remélhetnél tőle. Elmenekülne, mert csak annyira képes, megfelelni az elvárásoknak, egyszerüen képtelen.
A 3,14nám érdekes módon pont nem csúnya. :P De semmi baj.
Tisztában vagyok vele, hogy ürítőlyuk vagyok. De én is kihasználom legalább annyira mint ő engem. Mindketten élvezzük.
Alkalmatlan vagyok kapcsolatra. A szexre pedig szükségem van.
De bunkok vagytok!
Na figyu! Én tizenx évig voltam hasonlo cipöben. A pasi azért jár hozzád, mert veled curva jo a szex. Attol, h nem vagy egy topmodell, még az ágyban lehetsz baromi jo csaj 😉
Hozzám is azért járt vissza tizen évig, mert nagyon jokat tudtunk szexelni. Még most is jönne, de nekem megváltoztak a körülményeim.
Amugy hidd el, nem aton mulik, h tökéketes e a tested, hanem ha a lelkedböl, szivedböl csinálod, sokkal jobb vagy, mint egy tökéletes testü cicababa, aki üresen fekszik az ágyban. Higgy magadban, és ne foglalkozz a szemét hsz-okkal. 😚
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!