Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasik részéről ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik részéről ennyire mindegy kit dugnak vagy ez most mi?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel szexkapcsolatban vagyok.

A mai napig nem értem az egészet.

A volt barátnői mind modell alkatú, szép csajok voltak. Ő is elég jól néz ki.

És vagyok én :D, aki még átlagosnak sem mondható.

Oké, hogy csak szexelünk de ha 1000× jobbakat is megkaphat akkor miért dug engem?

Mert, hogy szinte bárkit megkaphat az biztos.

Előre kérném az olyan válaszadókat-akik azt hiszik, hogy többet érzek iránta stb.- ne is válaszoljanak. Köszönöm! :)

2018. jan. 7. 17:59
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
51%
Akkor értelmetlen a kérdésed.
2018. jan. 7. 18:20
 12/32 anonim ***** válasza:
0%
Én fizettetnék veled a qrásért.
2018. jan. 7. 18:21
 13/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

2018. jan. 7. 18:21
 14/32 anonim ***** válasza:
85%

A jó csajok jellemzően mindenért magas árat számítanak fel. Vagy járni/együtt élni kell velük (és persze sok pénz és időt fordítani rájuk) ahhoz hogy megkapjuk őket, vagy elvárják az ajándékokat. És még akkor is jellemzően kevésbé teszik oda magukat, gyakran kritizálnak, követelőznek, hisztiznek, mert (reálisan) érzik, hogy megtehetik.

Tipikusan minden férfit a szintjéhez mérten kevésbé csinos vagy egyszerűbb (alacsonyabb műveltségű, egzisztenciájú) csaj sokkal jobban tud becsülni. Az ilyenek jobban odateszik magukat az ágyban, látszik rajtuk, hogy csodálni tudják férfi partnerüket, már azt nagy dolognak tartják hogy az szexel velük, így nem követelőznek. Egy ápolt külsőre 7-8 pontos szűk puncis, szexet tényleg élvezni tudó csaj pedig a szexhez szuperebb partner, mint egy szuper csinos, okos, de kicsit tágabb puncis, szexben visszafogottabb/azt kevésbé élvezni tudó csaj.

2018. jan. 7. 18:24
 15/32 A kérdező kommentje:

Azt hozzátenném a történethez, hogy nem vagyok igénytelen, és elhízott.

Alacsony műveltségű meg pláne nem! Sokkal rosszabbul esik mintha leqrváznának.

Nem akartam szűzként leélni az életem. A kapcsolat pedig nem megy. Mindennek van oka. A sok hülye adja itt az ívet rendesen (tisztelet a kivételnek), közben meg nem is ismerik a hátteret.

2018. jan. 7. 18:29
 16/32 anonim ***** válasza:
0%
kár hogy a férjed... elválni nehezebb mint faképnél hagyni...
2018. jan. 7. 18:33
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Mostmár nagyon kíváncsi lennék rád. :D
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez az "ürítőlyuk" felfogás nagyon rossz. Úgy hangzik, mintha tárgyaknak tekintenétek egymást, pedig elvileg azért csináljátok mert vonzódtok egymáshoz és jó egymással lenni. Miért kell akkor ilyen degradáló kifejezést használni?
 19/32 anonim ***** válasza:
12%
Több, mint szánalmas a gondolkodásod. 😂
2018. jan. 7. 18:35
 20/32 A kérdező kommentje:

Van ilyen. :)

2018. jan. 7. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!