Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mondják Nektek, h szeretitek-e a piszkos játékokat, akkor levágjátok h miről van szó ugye? A barátnőm félreértette és most teljesen ki van akadva. Beszélni se akar velem többé, az apja pedig azt mondta hogy egy beteg degenerált vagyok. Mit tegyek?
"Nem történt semmi nem tudom miért őt sajnáljátok amikor én kerültem szégyenbe."
A szégyenedet te magad okoztad saját magadnak. :D Senki nem kényszerített a beszarásra. :D Remélem már kimostad az alsógatyádat..ja, és tényleg beteg vagy, ha igaz, amit leírtál.
"azta a ku*va.. ennyi oltást, mint erre a kérdésre, még nem láttam!
egyértelmű már, hogy te vagy a selejt?
"
egyáltalán nem érzem magam selejtnek, bocsi, ez nem jött be..
"Örülj neki, hogy a kedves papa elintézte annyival, hogy degenerált vagy, és nem rugdosott keresztül a falun."
1 ez itt véros
2 sokkal erősebb vagyok az apjánál, de úgy az átlag embereknél általában. Najó, sok volt az általában :D
hű, és még kemény is vagy!De ne feledd, egy feldühödött apától nincs az a jó isten, aki megóvjon, akármekkora izomagy is vagy!
hopsz, hát itt van a kutya elásva!
Imádom az érvelésed te$i: "1. ez város" <3333
nagy troll vagy,ha az vagy ;) ha nem,akkor pedig egy kis sportszelettől nem lesz semmi baj. :) a fo$ elszáll, az írás megmarad :)))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!