Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha mondják Nektek, h szeretite...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mondják Nektek, h szeretitek-e a piszkos játékokat, akkor levágjátok h miről van szó ugye? A barátnőm félreértette és most teljesen ki van akadva. Beszélni se akar velem többé, az apja pedig azt mondta hogy egy beteg degenerált vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Igazából semmi durva nem történt, nem csináltam rá vagy ilyesmi. Csak ő volt alul Bekötött szemmel én pedig alsógatyában felette, és az alsó nadrágomba csináltam. Azt akartam hogy fogja meg, de amikor levette a szem kendőjét mert érezte hogy valami szag van, elkezdett sikoltozni hogy mindenféle beteg állatnak elhordani engem és elrohant úgy ahogy van , Alsóneműbe kirohant a lépcsőházba és ezzel tök zavarba hozott engem. Nem tudom mit gondolnak most rólam a szomszédok hogy egy nő kirohan alsóban a lépcsőházba. Nagyon kellemetlenül érintzat dolog és az is hogy többé nem akar velem beszélni pedig mondtam neki hogy piszkos játékot szeretnék játszani. Mit tegyek?
2018. jan. 6. 23:19
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
96%
Ez a kérdés úgy megborított engem te$$, hogy a gyakori írt ki rólam kérdést.
2018. jan. 7. 04:27
 22/34 anonim ***** válasza:
72%

"Nem történt semmi nem tudom miért őt sajnáljátok amikor én kerültem szégyenbe."

A szégyenedet te magad okoztad saját magadnak. :D Senki nem kényszerített a beszarásra. :D Remélem már kimostad az alsógatyádat..ja, és tényleg beteg vagy, ha igaz, amit leírtál.

2018. jan. 7. 07:46
 23/34 A kérdező kommentje:

"azta a ku*va.. ennyi oltást, mint erre a kérdésre, még nem láttam!

egyértelmű már, hogy te vagy a selejt?

"

egyáltalán nem érzem magam selejtnek, bocsi, ez nem jött be..

"Örülj neki, hogy a kedves papa elintézte annyival, hogy degenerált vagy, és nem rugdosott keresztül a falun."

1 ez itt véros

2 sokkal erősebb vagyok az apjánál, de úgy az átlag embereknél általában. Najó, sok volt az általában :D

2018. jan. 7. 09:43
 24/34 tttssj ***** válasza:
98%
Kemény vagy mint az alsógatyádban a szar! Menyél kend ki a fürdőt inkább.
2018. jan. 7. 10:13
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

hű, és még kemény is vagy!De ne feledd, egy feldühödött apától nincs az a jó isten, aki megóvjon, akármekkora izomagy is vagy!

hopsz, hát itt van a kutya elásva!

2018. jan. 7. 10:13
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Már mitől lennél erősebb? Fospáncélod van és szaros vécékefével hadonászol?
2018. jan. 7. 10:17
 27/34 anonim ***** válasza:
82%
Milyen álszentek az ember. Pedig szex közben sz@rni már alap. Sokan úgy szokták hogy ráf.snak a csaj mellére és strandpapuccsal szétcsapják. Legközelebb ezt próbáld.
2018. jan. 7. 10:26
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

Imádom az érvelésed te$i: "1. ez város" <3333

nagy troll vagy,ha az vagy ;) ha nem,akkor pedig egy kis sportszelettől nem lesz semmi baj. :) a fo$ elszáll, az írás megmarad :)))))))))))

2018. jan. 7. 14:47
 29/34 anonim ***** válasza:
92%
Dikk te$ám akkora gyász vagy még az alsógatyád is fekete lett.
2018. jan. 7. 16:32
 30/34 anonim ***** válasza:
B*szod, még mindig nem térek magamhoz, valahányszor erre gondolok!
2018. jan. 8. 17:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!