Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha mondják Nektek, h szeretite...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mondják Nektek, h szeretitek-e a piszkos játékokat, akkor levágjátok h miről van szó ugye? A barátnőm félreértette és most teljesen ki van akadva. Beszélni se akar velem többé, az apja pedig azt mondta hogy egy beteg degenerált vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Igazából semmi durva nem történt, nem csináltam rá vagy ilyesmi. Csak ő volt alul Bekötött szemmel én pedig alsógatyában felette, és az alsó nadrágomba csináltam. Azt akartam hogy fogja meg, de amikor levette a szem kendőjét mert érezte hogy valami szag van, elkezdett sikoltozni hogy mindenféle beteg állatnak elhordani engem és elrohant úgy ahogy van , Alsóneműbe kirohant a lépcsőházba és ezzel tök zavarba hozott engem. Nem tudom mit gondolnak most rólam a szomszédok hogy egy nő kirohan alsóban a lépcsőházba. Nagyon kellemetlenül érintzat dolog és az is hogy többé nem akar velem beszélni pedig mondtam neki hogy piszkos játékot szeretnék játszani. Mit tegyek?
2018. jan. 6. 23:19
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Addig ütnélek amíg mozogsz.
2018. jan. 6. 23:31
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarom elhinni, hogy létezik olyan elátkozott ember aki erre izgul. Ha te tényleg erre, akkor pszichiátrián a helyed.
2018. jan. 6. 23:33
 13/34 anonim ***** válasza:
ez elég régi sztori, de hű koppintás.
2018. jan. 6. 23:44
 14/34 anonim ***** válasza:
93%
Ha igaz a sztori akkor kommunikációs félreértés, mondjuk fogalmazhattál volna egyértelműbben is mert gondolj bele ha te vagy alárendelt helyzetben bekötött szemmel és megkérdezik hogy szeretnéd-e úgy csinálni mint a hegyekben és nem értenéd mire gondol a lány és hátra nyúlnál és ott állna mögötted egy szőrös pasi tűzkész farokkal? Lehet a lánynak természetes hogy végignézi ahogy téged meghágnak, de te is menekültél volna. Mondom ha igaz a történet akkor ezeket előre illik megbeszélni ha nem ez történik akkor mindenki magára vessen...
2018. jan. 6. 23:54
 15/34 anonim ***** válasza:
91%

Ha nekem azt mondja egy pasi, hogy szeretne piszkos játékokat, egészen biztos nem jutna eszembe, hogy szarni akar szex közben.

Pedig már túl vagyok a harmadik X-en, néhány kapcsolaton, pasin, sokmindent láttam, tapasztaltam.

Ha ilyen beteg agyad van, legközelebb legalább próbálj meg egyértelműen fogalmazni.

Senki nem “vágja le”, hogy mit jelent a piszkos játék, hacsak nem írod körbe egyértelműen.

Örülj neki, hogy a kedves papa elintézte annyival, hogy degenerált vagy, és nem rugdosott keresztül a falun.

Hogy mit tegyél? Hát semmi esetre se szaporodj. A legkézenfekvőbb megoldás az lenne, ha keresnél egy magas épületet, felmennél a tetejére, és kipróbálnád, tudsz-e repülni....

2018. jan. 7. 00:27
 16/34 anonim ***** válasza:
88%

miért sajnáljunk téged? én még tele is kiabáltam volna a lépcsőházat, hogy beleszartál a gatyádba!

komolyan, annyi eszed sincs, mint egy marék légynek! ennyi erővel szarhattál volna az ágy sarkába is !!

2018. jan. 7. 01:07
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

azta a ku*va.. ennyi oltást, mint erre a kérdésre, még nem láttam!

egyértelmű már, hogy te vagy a selejt?

2018. jan. 7. 01:08
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, istenem, rég röhögtem ilyen jót.
2018. jan. 7. 01:22
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is túl reagálta hahó !!! hisz nem történt semmi csak össze$zartad magad felette és kérlelted, hogy fogdossa a fo$tól csöpögő gatyád !! hát ez teljesen hétköznapi, mentálisan és fizikailag is higiénikus cselekedet :)))
2018. jan. 7. 03:14
 20/34 anonim ***** válasza:
de mekkora kamu kérdés am xD elképzelem ahogy vársz a válaszra és amint belegyezik villám gyors beszarsz...sanszos bro, azért jó kis sztori fosderzen te$
2018. jan. 7. 03:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!