Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mondják Nektek, h szeretitek-e a piszkos játékokat, akkor levágjátok h miről van szó ugye? A barátnőm félreértette és most teljesen ki van akadva. Beszélni se akar velem többé, az apja pedig azt mondta hogy egy beteg degenerált vagyok. Mit tegyek?
Ha nekem azt mondja egy pasi, hogy szeretne piszkos játékokat, egészen biztos nem jutna eszembe, hogy szarni akar szex közben.
Pedig már túl vagyok a harmadik X-en, néhány kapcsolaton, pasin, sokmindent láttam, tapasztaltam.
Ha ilyen beteg agyad van, legközelebb legalább próbálj meg egyértelműen fogalmazni.
Senki nem “vágja le”, hogy mit jelent a piszkos játék, hacsak nem írod körbe egyértelműen.
Örülj neki, hogy a kedves papa elintézte annyival, hogy degenerált vagy, és nem rugdosott keresztül a falun.
Hogy mit tegyél? Hát semmi esetre se szaporodj. A legkézenfekvőbb megoldás az lenne, ha keresnél egy magas épületet, felmennél a tetejére, és kipróbálnád, tudsz-e repülni....
miért sajnáljunk téged? én még tele is kiabáltam volna a lépcsőházat, hogy beleszartál a gatyádba!
komolyan, annyi eszed sincs, mint egy marék légynek! ennyi erővel szarhattál volna az ágy sarkába is !!
azta a ku*va.. ennyi oltást, mint erre a kérdésre, még nem láttam!
egyértelmű már, hogy te vagy a selejt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!