Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem kellett volna mondanom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kellett volna mondanom még, hogy szeretem durván is?

Figyelt kérdés

Nem regota randizgatunk, tegnapelőtt szexeltunk 4.alkalommal.

Beütöttem picit a fejem az agyba és sajnált én meg mondtam hogy szeretem ha faj néha.

Erre hogy o meg nem csinált ilyet és teljesen ledöbbent.

Nem szeretem olyan durvan,csak egy kos fojtogatás és hajhuzas.

En 19l vagyok, ő 22F

2018. jan. 4. 11:12
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
MOnd NEkem és tudom hogy mit kell csinálnom még gyakorlatom is van benne :)))
2018. jan. 4. 11:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom ezen mit kell annyira ledöbbenni, az egyik csajom kifejezetten a fojtogatást kérte illetve nem kellett kérnie mert megtettem enélkül is.

Aki ennyit sem képes megtenni azt lehet jobb ha lepattintod.

Esetleg megmondhatod neki egyenesen hogy te ilyen igényű lány vagy ha ez neki nem klappol akkor tovább lépsz

2018. jan. 4. 11:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Próbáld ki vele, és utánna kérdezd meg, hogy van ezzel vad sex el
2018. jan. 4. 11:39
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként partnerek között szokás megbeszélni a szexuális igényeket ... Legalább is felnőttek körében :-P
2018. jan. 4. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!