Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akinek már régen elkellett volna mondanom, hogy szeretem vagy megmutatni Az a baj, hogy ez még nem történt meg mert nem tudom, hogyan adjam a tudtára?
én lány vagyok és nagyon is jól esne ha lenne olyan srác akinek még van töke és el meri mondani mit érez, ez nem megalázó ha az embernek vannak érzései. nekem 5 métert nőne a szememben az a srác aki el merné mondani hogy szeret. régen én is szerelmes voltam egy srácba, lassan 4 éve, és a mai napig bánom hogy nem mondtam el neki. nyugi semmit sem vesztesz vele ha nem is személyesen, de levélben megírod neki. mitől félsz ? a legrosszabb dolog ami történhet az az hogy nemet mond de akkor sincs semmi baj nyugodtan fog minden éjjel lefeküdni mosollyal az arcodon mert nem agyalsz azon hogy "mi lenne ha...". Szedd össze magad és tegyél azért hogy jobb legyen akár ki is alakulhat valami elvégre te vagy a pasi hát akkor kezdeményezz.
Sok sikert és remélem jól fog sikerülni bármit is teszel és bárhogy is döntsél. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!