Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a csaj szopik, ti vissza tudtátok fogni magatokat, hogy ne élvezettek a szájába?
Hát én lány vagyok bocsi.
Szerintem ez függ attól hogy alapból meddig bírod az ilyen dolgokat. Tehát hogy hol van az ingerküszöböd.
Én személy szerint 3 fiúnak is csináltam már, ebből 2 volt olyan akik max 5 percig bírták, 1nek pedig kb egy óra is kellett. Ugyanazzal a technikával. És mikor megkérdeztem azt mondta ő szereti minél jobban húzni és másfelé kalandozik pl.
Igaz a másik 2 sokkal szexmániásabb volt és jobban beindultak rám.
Szóval kinek mi. Na meg persze jó megbeszélni előtte hogy mehet-e szájba mert ha nem akkor rossz azon feszengeni hogy tartanod kell nehogy elélvezz. De szerintem a lányok 70-80%a engedi szájba. Még ha nem is nyeli le mind.
miért kéne visszafogni?
én nyeletem az egészet ahogy van.
Én lányként írok, bocsi.
Remélem egyszer minden srác találkozik olyan lánnyal aki lenyeli neki a végén.
Én biztos azt mondanám hogy ne fogd vissza.😍 Az egyik válaszoló írta hogy van idő szólni előtte ha már érzed, de épp olyankor kell a csajnak rákapcsolni és nem kivenni a szájából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!