Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ha megvolt egy jo csaj onnatol kezdve miert sz. Rjatok le?
Figyelt kérdés
2017. dec. 30. 21:02
1/12 anonim válasza:
Többet elmond ez a kérdés rólad, hogy ilyen ipsékkel ismerkedsz, akik miután megkeféltek, eldobnak.
2/12 anonim válasza:
Ha könnyű préda volt akkor másnak is az lesz. Egy-két patront megér, de komoly dolgot nem várnék tőle. Attól, hogy jól néz ki még nem lesz több, egy nőnek legyen tartása, ne kapjon rá minden farokra.
3/12 anonim válasza:
Miért nem inkább úgy kérdezed meg hogy f#szacsávók és nem fiúk!?
4/12 anonim válasza:
#2 sajnos vannak olyan pasik is, akik akkor is csak megdugnának, ha hónapokig tartom magam. A skalpvadászok már csak ilyenek.
5/12 anonim válasza:
Amúgy hozzáteszem, hogy egy ilyen pasitól én sem akarnék semmi komolyat.
6/12 anonim válasza:
Az én esetemben egyből elvész az a bizonyos “tűz” ha két szép szó után leesik a bugyi. Tehát, ha te is így jártál, hogy könnyen szétnyitottad a lábad akkor ne csodálkozz, hogy “leszarnak”. Másrészt inkább legyél tisztességes nő és csak akkor szexelj, ha együtt vagytok az adott illetővel, mert kifejezetten kerüljük az olyan lányokat akik mindenkinek szétpattintják a lábukat. (btw nem minden esetben mivel szükség törvényt bont, de kapcsolat szempontjából nekem nem kellene olyan nő akin a fél egyetem átment)
7/12 anonim válasza:
Régebbi tapasztalataimból kiindulva fokozatosan:
1.Mert csak egy éjszakára kellett, nem kell komoly kapcsolat.
2. Kellene komoly kapcsolat, de nem ezzel a lánnyal.
3. Beszélgetni se tudok vele, ráadásul még az ágyban is gyenge.
4. Annyira részeg voltam, hogy azt se tudom ki mellett keltem fel :)
9/12 anonim válasza:
Csak szimplán egy ostoba aki hagyja hogy a hülyék kihasználják és utána rinyál körömfestés közben hogy a pasik csak arra mennek.
10/12 anonim válasza:
Nos, ha hagyod magad megfektetni hamar, akkor ne csodálkozz. Ez általában mindkét félen múlik, ha a pasi a szexet szeretné, akkor nem fog várogatni, ha nem adod magad keres mást, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!