Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, nektek tetszene egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek tetszene egy ilyen szitu/játék?

Figyelt kérdés

Egy konditeremben vagyunk, a pasi leül az egyik kondigéphez és összenyomja maga előtt a mellgépet. Az lehetőleg annyi súllyal legyen megpakolva, hogy még össze bírja nyomni, de azért meg kelljen hozzá erőltetnie magát valamennyire.

Miután összenyomta maga előtt a mellgépet, úgy kell maradnia, nem szabad visszaengednie a karjait. A lány pedig közben elkezdi őt kényeztetni ott lent.

A dolog lényege, hogy a lány csak addig hajlandó csinálni, amíg a fiú összenyomva tartja maga előtt a mellgépet, amint feladja és visszahajtja a karjait, rögtön vége a dolognak.

Én imádnék egy ilyen szituációt :P Tudom, a pasi részéről ez elég szenvedős dolog lenne, de engem épp ez izgat benne, hogy erőlködnie kell neki az élményért :D

21/L

2017. dec. 30. 22:29
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Elképzelni nem tudom pontosan, milyen lehet ez, ki kéne próbálni, utána kiderülne, mennyire jön be, mennyire nem.
2020. jan. 29. 23:52
 32/38 anonim ***** válasza:
Kemény, kissé gonosz fantázia, de bejönne. Izgulnék előtte, talán remegnék is hogy bírom, és nem tudom hogy kibírnám-e végig. És ez benne különösen izgató!! Kérdező, neked VAN fantáziád, becsülendő!
2020. jan. 29. 23:58
 33/38 anonim ***** válasza:

Kipróbáljuk? :) Engem érdekelne.

35F

2020. jan. 30. 02:33
 34/38 Lacc80 ***** válasza:
Nekem bejönne.
2020. jan. 30. 07:04
 35/38 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene 24f
2020. okt. 7. 16:00
 36/38 anonim ***** válasza:
Kérdező, végül megcsináltad?
2020. okt. 7. 16:56
 37/38 A kérdező kommentje:
Nem :D
2020. okt. 7. 16:57
 38/38 anonim ***** válasza:

Meg akarod? :)

35F

2020. okt. 11. 16:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!