Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek tetszene egy ilyen szitu/játék?
Egy konditeremben vagyunk, a pasi leül az egyik kondigéphez és összenyomja maga előtt a mellgépet. Az lehetőleg annyi súllyal legyen megpakolva, hogy még össze bírja nyomni, de azért meg kelljen hozzá erőltetnie magát valamennyire.
Miután összenyomta maga előtt a mellgépet, úgy kell maradnia, nem szabad visszaengednie a karjait. A lány pedig közben elkezdi őt kényeztetni ott lent.
A dolog lényege, hogy a lány csak addig hajlandó csinálni, amíg a fiú összenyomva tartja maga előtt a mellgépet, amint feladja és visszahajtja a karjait, rögtön vége a dolognak.
Én imádnék egy ilyen szituációt :P Tudom, a pasi részéről ez elég szenvedős dolog lenne, de engem épp ez izgat benne, hogy erőlködnie kell neki az élményért :D
21/L
Neked aztán van perverziód... nekem ez nem jó, mert nem szeretnék semmit félig csinálni. Sem félig dugni, sem félig edzeni...
De tuti van hasonló perverziójú, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!