Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Baj ha egyszerre 2 fiút...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha egyszerre 2 fiút tartok? 18L

Figyelt kérdés
Két fiú is van akikkel rendszeresen szexelek, de semmi több, az elején le lett szögezve hogy nem lesz párkapcsolat. Ha az egyik nem ér rá akkor ott a másik. Egyik sem tud a másikról, viszont mindketten elvárják hogy ne szexeljek mással. Szerintetek jogos ez az elvárás? Miért zavarná őket hogy nem ők az egyetlenek?
2017. dec. 28. 23:48
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
11%
igen baj. eltelik egy két év és azon találod magad hogy nincs gyermeked apával és az agyad széthullik. Próbálsz majd karrierbe és kisállatokba boldogságot találni, de mélyen üres maradsz. Szedd rendbe magad amíg fiatal és kelendő vagy.
2017. dec. 29. 03:30
 22/30 ceruzabácsi ***** válasza:
47%
Ha nem párkapcsolat csak szex,akkor annyi pasit tarthatsz,amennyi jólesik...nyugi.
2017. dec. 29. 05:25
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Ameddig nem derül ki, addig nincs gond.

Amugy ez nem azért hiba, mert kettő is van....mert voltaképpen lehetne akár tizenkettő is, csak az a gond ezzel, hogy ha kiderül, akkor ok nélkül okozol vele fájdalmat olyan embernek, aki lehet, hogy nem ezt érdemli...másrészt meg "okoskodhatsz" folyton, hogy ne derüljön ki, de végül rendszerint kiderül.

Hogyha laza kapcsolatot szeretnél, akkor keress olyanokat akiket ez nem zavar, vagy ezt szeretik...csinálhattok fguppent is, ráadásul nem kell hozzá sunnyogni...

2017. dec. 29. 07:20
 24/30 anonim ***** válasza:
73%
Nagy büdös r.banc leszel/ vagy...
2017. dec. 29. 07:58
 25/30 anonim ***** válasza:
93%
A nemibeteg gondozó lájkolja a kérdésed.
2017. dec. 29. 08:11
 26/30 anonim ***** válasza:
29%
B*szok én rá, csak le ne tapossátok a kukoricámat!
2017. dec. 29. 08:14
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Csináljátok hármasba :D
2017. dec. 29. 10:00
 28/30 anonim ***** válasza:
55%
Én soha nem mentem bele úgy szexkapcsolatba, hogy megkértem volna a másikat arra, hogy csak velem szexeljen. Nem járunk, akkor milyen jogon várhatnám el, hogy hűséget fogadjon nekem?
2017. dec. 29. 10:05
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell ezt eltitkolni? Megfosztod magad egy jó kis threesometól.
2017. dec. 29. 11:13
 30/30 anonim ***** válasza:
65%
Mintha valami kutyáid lennének...hülye ku..a!
2017. dec. 30. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!