Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha egyszerre 2 fiút tartok? 18L
Figyelt kérdés
Két fiú is van akikkel rendszeresen szexelek, de semmi több, az elején le lett szögezve hogy nem lesz párkapcsolat. Ha az egyik nem ér rá akkor ott a másik. Egyik sem tud a másikról, viszont mindketten elvárják hogy ne szexeljek mással. Szerintetek jogos ez az elvárás? Miért zavarná őket hogy nem ők az egyetlenek?2017. dec. 28. 23:48
11/30 anonim válasza:
Keveslem a 2-t
Ne engedd h elvárásokat támasszanak feléd
12/30 anonim válasza:
Szerintem onnan kezdve, hogy csak szex, nincsenek magasabbrendű erkölcsi megfontolások. Nyugodtan dugj akivel akarsz.
13/30 anonim válasza:
És ugyan miért ne szexelj mással, nem a pasijaid. Meg nekik talán nincs más nő, igaz...? Lófact nincs, csak biztosra akarnak menni, hogy megmarad a talon punci.
Sz.rd le, csinálj amit akarsz. Elvárásnak itt nincs semmi alapja.
14/30 anonim válasza:
Nekem két férfi szexpartnerem van, de ők tudnak egymásról.
Sosem találkoztak, de mindkettejükkel közöltem. Ők ennek tudatában mentek bele a viszonyba.
15/30 anonim válasza:
szerintem belefér. én se várom el magamtól és mástól se a hűséget ha nem kapcsolatról van szó. De igy csak gumival érdemes csinálni. Gumi nélkül csak egyetlen egy személlyel.
26f
17/30 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy két pasival szexelsz... hanem az, hogy egy gerinctelen féreg vagy.
18/30 anonim válasza:
nyílván a pasik azért nem akarják hogy mással csináld mert franc tudja ki kitől mit kapott már el, nem szeretnék egy ilyen fiatalpuncitól a tetszőleges trippertől az éc-ig bármit elkapni mert baszik nyíltnak lenni arról, hogy kivel hányszor és hogyan csinálja ha már csak szex és más semmi amiről szó van.
19/30 anonim válasza:
Nem akarsz egy harmadikat? :D:D :P
20/30 anonim válasza:
Kilencediknek is lehet jelentkezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!