Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon undorító ha egy lány nagyon nedves?
Figyelt kérdés
Uj kapcsolat, elso szex volt ma.
Amikor oda nyúlt mar nagyon nedves voltam.
Éreztem, hogy tiszta olyan az egesz puncim.
Nem vagyok szuz, volt mar egy ket eves kapcsolatom.
Ot nem zavarta, de most felmerült bennem.
Mert hat nem egyformak a férfiak.
2017. dec. 28. 19:52
1/19 anonim válasza:
Ha jó az íze, akkor nem, ha rossz (igen, ilyen is van), akkor nem.
4/19 anonim válasza:
Hogy lenne már undorító? Kifejezetten hasznos, pláne, ha szexről van szó. Nem kell felesleges síkosító, könnyen becsusszan, és elvileg még izgató is tud lenni a nedv érzése/látványa.
5/19 anonim válasza:
dehogy undorító! Épp ellenkezőleg!!
6/19 anonim válasza:
Ezt úgy gondolom tőle kéne megkérdezned. Én csak a saját részemről tudok nyilatkozni, és azt tudom hogy ha én irányíthatnám és nem lenne belőle baj a szoba ajtón is folyna kifelé, mert nekem azt jelenti hogy élvezi a társaságom, vagy nagyon jó az amit csinálok.
7/19 anonim válasza:
Nem tudom, hogy merült fel ez a kérdés, szerintem 100-ból 99 pasi imádja. Szerintem imádni való.
8/19 anonim válasza:
Kímélj már meg minket az ilyen retardált kérdésektől, kérlek!
9/19 anonim válasza:
Olyan mintha vagy fogyatékos tenné fel a kérdést, vagy privátokra vadászna. Aki már ráadásul túl van egy hosszú kapcsolaton tudhatná a választ. Azt írja minden férfi más. Akkor mit számít az itteni férfiak véleménye. Miért nem a sajátodat kérdezed?
10/19 anonim válasza:
Dehogy undorító! Vödörben gyűjtögetném ha lehetne. Megtiszteltetés, mert azt jelenti, hogy felizgattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!