Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek a óvszer nélküli anál szex undoritó?
A beöntéstől csak tiszta lesz, de nem steril. Steril soha nem lesz, ahhoz vagy 100°C-on 30 percig főzni kéne, vagy gázzal, besugárzással csírátlanítani. A végbélnek megvan a maga természetes flórája, ami ott nem okoz problémát, de máshová kerülve bizony okozhat. Ez nem azt jelenti, hogy okoz is, de az esély megvan rá.
Az meg hogy mi undorító, és mi nem, az fejben dől el. Ha te undorítónak érzed, akkor számodra az.
Az elmúlt 20 évben, egyszer se volt ezzel kapcsolatban problémám.
De ez partner függő.
Illetve csak olyan embernek ajánlott. Akinek rendben van az immunrendszere.
43F
Szerintem az az undorito,hogy a nok 70%a azt mondja arra a kerdesre,hogy mit csinalt anal elott,hogy elmentem sz..ni!
Meg a tussal se adnaj nek es az gaz. Forro furdo,zuhi akkor gumival..de baratnom ntim zuhanyt hasznal azzal jo gumi nelkul. Sok no azt hiszi,hogy kulazuk,kivul bekeni tusfurdovel es szevasz..eleg undi! A kulan nincs műbèl mint a hurkan..az kaecol ba..meg
Szerintem durva,hogy a nok beengednek egy dakot ugy h meg zuhanyt se engedte be.. Igenytelenseg levek 100!
Pasi vagyok,hetero.. Az en fingomhoz senki nem er hala a jo egnek, de meg is beengedem a tust.. Erre tele van a net azzal,hogy en anal elott csakmkivulrol mosom meg xD eleg beteg..bleee
Én abszolút nem análozok, így nincsenek ilyen jellegű problémáim.
(30+ mennyiségű pasival volt szexuális kapcsolatom. Ebből 1-el próbáltam ki az anált, akivel évekig voltam együtt. Ennyi nekem pont elég volt.)
nem. de azért nem árt vigyázni.
amit írta az 1eske az jó van ilyen is. De én ismerek olyan lányt aki szinte attől is nemibeteglesz ha szélben áll.szóval nem undi de jobb félni mint megijedni,úgyhogy nálam kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!