Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok szerintetek a óvszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek a óvszer nélküli anál szex undoritó?

Figyelt kérdés
régóta izgat a gondolat hogy egy nőnek gumi nélkül berakom oda de félek nem tudom milyen fertőzéseket lehet elkapni de ha csinál beöntést a lány akkor a végbél steril lesz?

2016. márc. 16. 11:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%
Én nem csinálok beöntést, gumi nélkül csináljuk, soha nem lett bajunk.
2016. márc. 16. 11:16
 2/11 B.lacko ***** válasza:
Izgalmasan hangzik..
2016. márc. 16. 11:19
 3/11 anonim ***** válasza:
83%

A beöntéstől csak tiszta lesz, de nem steril. Steril soha nem lesz, ahhoz vagy 100°C-on 30 percig főzni kéne, vagy gázzal, besugárzással csírátlanítani. A végbélnek megvan a maga természetes flórája, ami ott nem okoz problémát, de máshová kerülve bizony okozhat. Ez nem azt jelenti, hogy okoz is, de az esély megvan rá.

Az meg hogy mi undorító, és mi nem, az fejben dől el. Ha te undorítónak érzed, akkor számodra az.

2016. márc. 16. 11:24
 4/11 anonim ***** válasza:

Az elmúlt 20 évben, egyszer se volt ezzel kapcsolatban problémám.

De ez partner függő.

Illetve csak olyan embernek ajánlott. Akinek rendben van az immunrendszere.

43F

2016. márc. 16. 11:26
 5/11 B.lacko ***** válasza:
10%

Szerintem az az undorito,hogy a nok 70%a azt mondja arra a kerdesre,hogy mit csinalt anal elott,hogy elmentem sz..ni!

Meg a tussal se adnaj nek es az gaz. Forro furdo,zuhi akkor gumival..de baratnom ntim zuhanyt hasznal azzal jo gumi nelkul. Sok no azt hiszi,hogy kulazuk,kivul bekeni tusfurdovel es szevasz..eleg undi! A kulan nincs műbèl mint a hurkan..az kaecol ba..meg

2016. márc. 16. 11:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Na látod, B.lackó, ezért nem vagyok egy análfan. Nincs vele bajom, izgalmas, meg jópofa dolog, de akkora élvezetet nem okoz, amekkora macera van előtte. Nem tudom, ki hogy van vele, de én utálok a saját seggemben kotorászni, hogy valakinek egy "nem undi" ánuszt prezentáljak.
2016. márc. 16. 11:42
 7/11 B.lacko ***** válasza:
21%

Szerintem durva,hogy a nok beengednek egy dakot ugy h meg zuhanyt se engedte be.. Igenytelenseg levek 100!

Pasi vagyok,hetero.. Az en fingomhoz senki nem er hala a jo egnek, de meg is beengedem a tust.. Erre tele van a net azzal,hogy en anal elott csakmkivulrol mosom meg xD eleg beteg..bleee

2016. márc. 16. 11:48
 8/11 anonim ***** válasza:

Én abszolút nem análozok, így nincsenek ilyen jellegű problémáim.

(30+ mennyiségű pasival volt szexuális kapcsolatom. Ebből 1-el próbáltam ki az anált, akivel évekig voltam együtt. Ennyi nekem pont elég volt.)

2016. márc. 16. 12:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem análozok! Rengeteg nőm volt rengeteg egy éjszakás is volt és sose kértem se gumival se nélküle! Számomra az nem arra van! Meg hát egy jó puncit nem körözi le az anál!
2016. márc. 16. 14:34
 10/11 anonim ***** válasza:

nem. de azért nem árt vigyázni.

amit írta az 1eske az jó van ilyen is. De én ismerek olyan lányt aki szinte attől is nemibeteglesz ha szélben áll.szóval nem undi de jobb félni mint megijedni,úgyhogy nálam kizárt.

2016. márc. 20. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!