Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/7 anonim válasza:
Elvileg a síkosító állaga romolhat, illetve a gumi minősége nem garantált tovább, tehát hamarabb elszakadhat, de én 2 ilyen gumit használtam el eddig összesen és semmi bajuk nem volt.
Igaz, hogy csak 2-3 hónappal előtte járt le a szavidejük, de alapvetően ezek is túl vannak biztosítva, tehát nem lepett meg, hogy nem volt bajuk még.
Nyilván több hónap, vagy év esetén már nem célszerű kockáztatni...
Max eltenni análhoz vagy valami kevésbé veszélyes eksönhöz...
3/7 anonim válasza:
En kerlek szépen 2005(!)-ben lejárt gumit teszteltem, zold csomagos durexet valamelyik nap. Felvettem, recskaztam benne, stb. Aztán feltöltöttem vagy fel liter vízzel, rugoztattam, semmi baja nem lett, csak egy kicsit megnyúlt. De közben körömmel sem tudtam kikezdeni... De fő a biztonság, én újat vennék.
4/7 anonim válasza:
3-as milyen tartalmas egy napod lehetett.:D
5/7 anonim válasza:
lehet, kiszárad, elhasználódik, könnyebben szakad. Miután kiszárad a gumi elevődik, gondolom láttál már régi kiszáradt befőttes gumit amit kicsit meghúztál és már el is szakadt.
Nem mondom, hogy egyből elszakad, de nagyobb az esélye.
És most függ, hogy 2 napja vagy 2 éve járt le.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2016. márc. 15. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!