Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudok rendes lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok rendes lány lenni?

Figyelt kérdés

Régen, gimiben igazi jókislány voltam, osztályelső, első csókom is csak 16 évesen volt, nem buliztam meg semmi ilyesmi. Aztán érettségi után teljes fordulatot vettem, bulik, egyéjszakás kalandok...és az a baj, hogy nem tudok ezzel leállni. A bulikkal igen, már nem járok, de sokkal jobban élvezem, hogy folyton új emberekkel randizgatok, szexelek, minthogy kapcsolatban legyek. Pedig első blikkre tényleg egy értelmes, aranyos lány vagyok, nem az a típus, akit csak megdugna az ember, mégsem érzek semmilyen gátlásosságot szex terén, 5 perc beszélgetés után is simán lefekszek valakivel, ha tetszik. Hogy legyek megint rendes lány? Talán soha nem fogok újra egy sima párkapcsolatra vágyni? :/ Szeretnék olyan lenni, mint régen voltam.

21N

2017. dec. 28. 12:33
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

#19 Attól, hogy szeretek kalandozni, még nem vagyok gerinctelen.

#20 Nem, az önkielégítés hol ér fel egy jó szexszel? :D

2017. dec. 28. 17:48
 22/26 anonim ***** válasza:

Azt tudod, hogy igazából mit akarsz?

Csak dugni és kész? Mert igazából, ha nem vágysz másra, és amit akarsz azt meg megkapod, semmi nem motivál a változásra.

2017. dec. 28. 17:57
 23/26 anonim ***** válasza:
Ismerj meg engem! Velem igazán jól érezheted magad, és egész nap is szexelhetsz ha ahhoz van kedved! Én is jó fiú voltam, de rájöttem hogy nincs értelme, mert nem találtam olyan lányt.
2017. dec. 29. 08:59
 24/26 anonim ***** válasza:
Írj
2017. dec. 29. 11:51
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
ne akarj,jó ez így ahogy csinálod. majd megkomolyodsz ha eljön az ideje, addig meg ne maradj ki semmi jóból.
2017. dec. 30. 18:41
 26/26 nagybotos ***** válasza:

Hagyd a Terészetet! Ússz az árral, és élvezd. Nem lenne jó, hogy másra vágysz... ne vággyál más életre.

Puszi 84 éves vén bölcs csavargó: Nagybotos

2019. febr. 1. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!