Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudok rendes lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok rendes lány lenni?

Figyelt kérdés

Régen, gimiben igazi jókislány voltam, osztályelső, első csókom is csak 16 évesen volt, nem buliztam meg semmi ilyesmi. Aztán érettségi után teljes fordulatot vettem, bulik, egyéjszakás kalandok...és az a baj, hogy nem tudok ezzel leállni. A bulikkal igen, már nem járok, de sokkal jobban élvezem, hogy folyton új emberekkel randizgatok, szexelek, minthogy kapcsolatban legyek. Pedig első blikkre tényleg egy értelmes, aranyos lány vagyok, nem az a típus, akit csak megdugna az ember, mégsem érzek semmilyen gátlásosságot szex terén, 5 perc beszélgetés után is simán lefekszek valakivel, ha tetszik. Hogy legyek megint rendes lány? Talán soha nem fogok újra egy sima párkapcsolatra vágyni? :/ Szeretnék olyan lenni, mint régen voltam.

21N

2017. dec. 28. 12:33
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
79%

Na pont ezért hajtottam annak idején pont az ilyen jó kislányokra mint te! :D

Amúgy majd egyszer beáll a fordulat és te is megkomolyodsz! :)

2017. dec. 28. 12:37
 2/26 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom, de kerülj el engem jó messzire, az Isten szerelmére!
2017. dec. 28. 12:38
 3/26 anonim ***** válasza:
5%
Mekkora provokatív kérdés. :D
2017. dec. 28. 12:41
 4/26 A kérdező kommentje:
#1 hát nem tudom, én pont attól félek, hogy nem fogok sose újra kapcsolatra vágyni, mert mindig csak az újat keresem, az izgalmakat, egy kapcsolat engem most megfojtana, és számomra unalmas is lenne. De tényleg nem értem, mert régen pont ennek az ellenkezője voltam, hogy tudtam ennyire megváltozni :/ Nem mondom, hogy rossz irányba, mert én élvezem ezt az életmódot, szabad vagyok és nem ártok vele senkinek, csak nem akarok majd 40 évesen is szingli öreglány lenni :D :D Najó, mondjuk az még nagyon messze van.
2017. dec. 28. 12:46
 5/26 anonim ***** válasza:
59%

En is ilyen vagyok, csak ferfikent :) szerintem ezzel semmi baj

20/f

2017. dec. 28. 12:48
 6/26 anonim ***** válasza:
4%
Írj és segítek :)
2017. dec. 28. 12:49
 7/26 anonim ***** válasza:
40%

Amíg meg nem csömőrlesz, addig ilyen maradsz. Neked így jó, élvezetes. Minek akarnál rajta változtatni?

Egyetem /fősuli végéig fog szerintem ez tartani. Aztán ha munkád lesz, akkor kevésbé fogod tudni folytatni, s "legiggadsz" ☺

2017. dec. 28. 12:53
 8/26 A kérdező kommentje:

Az egyik privát válaszolónak: nem arról van szó, hogy ne találnék normális pasit, aki járna is velem, csak én nem akarok megállapodni.

Bocsi amúgy, privátokra nem válaszolok, nem szeretnék itt ismerkedni, inkább tapasztalatok érdekelnek, akik átéltek ilyet :)

2017. dec. 28. 12:55
 9/26 A kérdező kommentje:
#7 köszi, remélem is, hogy pár év múlva lehiggadok :D
2017. dec. 28. 12:56
 10/26 anonim ***** válasza:
83%
Hidd el, ez még a jobbik eset. Az sem olyan nyerő ám, amikor az ember 30 felett döbben rá arra, hogy 3 pasival a háta mögött még baromi kíváncsi és mással is kipróbálná. Főleg, ha már család és gyermek is van.
2017. dec. 28. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!