Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy lány csak leszopott,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány csak leszopott, de rendes szex nem volt és véget ért a kapcsolat/ismerkedés idő előtt, akkor őt hova sorolnátok a "listán" vagy a megemlékezéseitekben?

Figyelt kérdés

Két lány is volt eddig az életemben, akikkel ismerkedtem, volt csók és néhány randi után leszoptak miután kettesben felmentünk valakihez, de még rendesen szexelni nem akartak. Viszont utána sajnos véget ért az ismerkedés és nem is lett több.

Na most számon tartom hogy kb az életemben hány lánnyal volt csak csók és hány lánnyal volt szex is. (Kb 3x annyi lánnyal csókolóztam az életben, mint akikkel szex is volt, de gondolom ez az arány legtöbbször).

"Csókolóztam életemben 40 lánnyal, azon belül dugtam kb 15 lánnyal" - Gondolom ilyesmi (ez most csak egy példa volt, nem az én számaim) megvan mindenkinek. De aki csak leszopott, őt hová tennéd?

2017. szept. 17. 21:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Őt a "csak leszopott" mappába tenném :D Vezeted kisfüzetben?
2017. szept. 17. 21:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a halmazos feladatokat. Csinálj egy táblázatot. Az első oszlopban legyenek a nevek. A többi oszlop fejlécei a különböz tevékenységek. "Csók", "dugás", stb. Egyszerűen tegyél egy X-et az adott oszlopba, ha az a tevékenység megtörtént.
2017. szept. 17. 21:57
 3/7 A kérdező kommentje:

A laptopomon a Dokumentumok mappában egy txt fájlban vezetem vezetéknév+keresztnév szerint, hogy kivel mi volt.

Először az év, aztán felsorolva a nők a listán. Ha csak csók volt, akkor csak a név van ott. Ha szex is volt, akkor oda van írva zárójelben hogy "(megb aszva)".

Nem akarok új kategóriát bevezetni, hogy "leszopott".

2017. szept. 17. 23:17
 4/7 anonim ***** válasza:
"Extra" kategória legyen.
2017. szept. 18. 01:07
 5/7 anonim ***** válasza:

ez fiatalon fontos, ilyenkor a fiatal srác/csaj mindig tudja, hogy 3 csók, 2 puszi, 1 kézi munka és így tovább.

mikor elkezdődik a szex, akkor is vezeted, hogy már tízszer szexeltem, volt 13 orgazmusom, 4 orál és így tovább.

ez szép és jó, vicces is, de hidd el, egy idő után már nem számolsz ilyeneket és nem is érdekel.

Mint amikor gyerekkorban te 7 éves és 4 hónapos vagy.

Fiatal felnőttként te 21 éves vagy

Felnőttként pedig 30+ éves vagy.

Ez nem fontos. Vagyis, ez csak NEKED fontos! És ha neked fontos, akkor úgy emlékezel rá, ahogy te akarod.

2017. szept. 18. 10:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen nagy csődör lehetsz,ha ki sem nyaltad őket..

Még csodálkozol,hogy nem volt folytatás.

2017. szept. 18. 13:11
 7/7 A kérdező kommentje:

Jobban szeretek puncit nyalni, mint szopatni. Imádom a pinát. Szexkor 10-ből 10-szer nyalom a puncit, de talán 5-ször sem várok viszonzást.

Mindkét csaj azok után szopott le, hogy elmondták még nem akarnak szexelni, de azért ezt próbálták valamivel kompenzálni. Az egyik még azt is mondta, hogy éppen menstruál és ezért nem.

Azt meg nem tudom elképzelni, hogy egy nő szexet még ne akarjon, de a punciját azért hagyná nyalni. Attól már pár pillanat csak, hogy a farkam is belé kerüljön. Ha egy csaj nem akar szexet (=dugást) akkor nyilván a punciját sem fedi fel még a férfi előtt.

2017. szept. 18. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!