Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lennék 'ribizli', ha már az első 2-3 tali után lefekszem az adott pasival?
Jobb hamarabb rájönni, ha nem illünk össze az ágyban, mint várni heteket, majd kiderül, hogy abszolúte mások az igények.
Sztem, ha szimpatikus két ember egymásnak, akkor felesleges várni a szexszel. A szex egy nagyon alap és nélkülözhetetlen dolog egy párkapcsolatban.
Rosszul gondolom?
20/L
Ettől még nem vagy ribizli, kivéve, ha sok ilyen pasi van az életedben, tehát sűrűn váltogatod őket, az már gáz.
Amúgy nekem 3 komoly kapcsolatom volt eddig az életemben, a legtöbb, amivel az első együttlétig vártam, az max. 3 hét volt. Az első kapcsolatom 2 évig, a második 8 hónapig, a harmadik, a jelenlegi pedig több, mint 11 éve tart.
Szóval nem ezen múlik, hogy tartós lesz-e a párkapcsolat.
minden lány ijen csak nem ezt mondja
aki nem fexik egy hónap alatt azt ott hagyják
jol tetted teszed igy a jo
Szerintem is jól tetted! Ahogy mondtad a szimpátia a lényeg! Ha az megvan akkor miért nem? Minden más lehúzó kritika csak irigy hogy nem ő ismert meg előbb…
Szóval én azt mondom: Ha a szimpátia megvan, akkor hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!