Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok rendes lány lenni?
Régen, gimiben igazi jókislány voltam, osztályelső, első csókom is csak 16 évesen volt, nem buliztam meg semmi ilyesmi. Aztán érettségi után teljes fordulatot vettem, bulik, egyéjszakás kalandok...és az a baj, hogy nem tudok ezzel leállni. A bulikkal igen, már nem járok, de sokkal jobban élvezem, hogy folyton új emberekkel randizgatok, szexelek, minthogy kapcsolatban legyek. Pedig első blikkre tényleg egy értelmes, aranyos lány vagyok, nem az a típus, akit csak megdugna az ember, mégsem érzek semmilyen gátlásosságot szex terén, 5 perc beszélgetés után is simán lefekszek valakivel, ha tetszik. Hogy legyek megint rendes lány? Talán soha nem fogok újra egy sima párkapcsolatra vágyni? :/ Szeretnék olyan lenni, mint régen voltam.
21N
En is igy ereztem mint te, aztan idovel tenyleg megkomolyodsz, rajossz hogy egy tars sokkal tobbet er, es hogy szerelembol szexelsz.
27/F
Sajnos én is így vagyok. Majd változunk,ha eljön az idő. Addig éljük ki magunkat,ha jól esik! :)
20/L
Különben minek miköze a magánéletedhez? Akkor es ott ke.teted magad akivel akarod.
Nem kell vilagga kurtolni hogy agrol agra vandorolsz. Neha azert menj el nogyogyaszhoz. Ossze szedsz mindenfele jo dolgot. Na mind1. Egeszsegedre :)
21/L
Inkább fiatalon éld ki magad, mint család mellett, szerintem nem vagy ribi, egyszer élünk és hamar elmegy...
Nekem 40évesen már szinte nulla az esélyem egy jó szexre...
Nem csalnád meg a férjedet, ez rendes. És ezeket, akikkel most futsz? Azt mondod, hogy a partnereid sosem ragaszkodtak hozád? Nem is néztél addig másra, amíg az előzővel nem szakítottál? Nem csaltad meg őket, és ezt ők is így élték meg?
Vagy mindnek azzal kezded, hogy ma kefélek veled, mert tetszel, de ne számíts semmire?
Hmm, ez nem hangzik hihetőnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!