Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok a párotokal közösen maszturbálni ha nincs kedvetek a szexhez?
Figyelt kérdés
2017. dec. 22. 07:03
11/12 anonim válasza:
Szoktunk közösen masztizni, bár nem a párom, csak olyan extra barát.
De ez inkább csak azért van, hogy utána jó alaposan kielégüljünk egymáson.
Csináltam már pl olyat, hogy átjött hozzám, de látszólag nem volt kedve a szexhez. De mivel fiatal fiú még, így könnyen kapható.
Épp tévézett a kanapémon, én pedig levetkőztem bugyira, melléültem, úgy, hogy jól lásson mindent, ha épp arra néz, félrehúztam a bugyimat, és simogatni kezdtem magam, majd ujjazni. Nem kellett sokat várnom a pozitív hatásra. ;)
12/12 B25 válasza:
Nálunk is elő szokott fordulni de inkább csak akkor az igazi akció után ha még nem nyugodtunk le teljesen. Különleges dolog ezt is megosztani a másikkal, szerintem semmi gyerekes nincs benne. Mindenki csinálja azt amit élvez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!