Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok a párotokal közösen maszturbálni ha nincs kedvetek a szexhez?
Figyelt kérdés
2017. dec. 22. 07:03
1/12 anonim válasza:
Ha esetleg, talán, ( Ilyen még sosem volt ) nem lenne kedvem a szexhez akkor sem nyúlok magamhoz. Inkább kiveretem vele a farkam!
2/12 anonim válasza:
Hát ilyen még nem történt. Hogy szexelni ne legyen kedvem, de recskázni igen. Mindenesetre amit írsz eléggé a szexualitás halálának néz ki...
3/12 anonim válasza:
Ha szexhez nincs kedvem, akkor ahhoz sincs, hogy kiverjem.
4/12 anonim válasza:
Igen volt már hogy egyikünknek nem volt kedve és a másikunk masztizott. Persze mivel rohadt izgató volt nézni és ritkán van ilyen közben nekem is megjött a kedvem végig akartam nézni a műsort ezért én is masztizásba kezdtem.
5/12 anonim válasza:
Nálunk is ilyen fordult már elő mint a 4-es válaszolóéknál.
6/12 anonim válasza:
A maszturbáláshoz is ugyanaz a kedv kell, mint a szexhez.
7/12 anonim válasza:
Nem
Ez nagyon gyerekes szint.
Ha nem szex akkor max petting.
De ez hogy èn mellette puncikázzak ő meg kukikázzon nevetséges.
Csináljuk rendesen. Vagy sehogy!!!!
23N
8/12 anonim válasza:
Szoktunk ritkán... előjátéknak is jó.
Csak jelzem, a közös maszturbálás is szex.
9/12 anonim válasza:
elég nagy szégyen, ha már erre kell vetemedni....
10/12 anonim válasza:
Nem hiszem hogy a szexre szabályok lennének:) Nálunk legalábbis nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!