Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiskakas28 kérdése:
Észrevettem, hogy a barátnőm szokott maszturbálni fürdéskor a kádban. Amikor rákérdeztem letagadta. Firtassam még a dolgot?
Figyelt kérdés
Csak az bánt hogy nem engem választ, ha örömöt akr magának.2017. nov. 12. 16:08
1/6 anonim válasza:
Úgy picsogsz, mintha csaj volnál.
2/6 anonim válasza:
Hát pedig ez nagy problémának tűnik. Szomorú, hogy nem tudtok őszintén beszélgetni erről, és a barátnőd még hazudik is. Szerintem erőltesd egy kicsit, hogy erről rendesen kommunikáljatok, hiszen az őszinteség és a bizalom az alapja egy jól működő kapcsolatnak. Mondd el neki, hogy téged nagyon bánt, hogy nem téged akar, hanem sutyiban megoldja magának, és értetlenül állsz az egész előtt. Biztosítsd őt arról, hogy te szeretnél fejlődni, és szeretnéd, ha jól érezné magát, miközben ti együtt vagytok, és ezért akár még a kritikát is jól viseled. De ha valami más gond van a háttérben, nyugtasd meg, hogy azt is megoszthatja veled és dolgoztok rajta.
3/6 anonim válasza:
Az hogy a maszturbál nem azt jelenti hogy nem téged válszt, hanem azt hogy kedve támadt élvezkedni, vagy csak egy gyors kielégülésre vágyik. Esetleg nem szeretne hosszan ellenni egy orgazmus miatt, és ezzel téged zavarni valamiben.
De az is lehet hogy fürdés közben a saját teste simogatása nagyon felizgatja és ezért nyúl magához.
Az hogy letagadja lehet amiatt ahogy kérdezed. Próbáld mondani neki hogy csak érdekel téged a miértje és nem ítéled el emiatt.
4/6 anonim válasza:
Bunkó vagy,tapintatlan és lehet ,hogy nem is neked való a lány.
5/6 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy maszturbál, hanem hogy erről ti nem tudtok őszintén beszélni.
Amúgy szerintem felesleges ezen pörögnöd, hacsak nem az van, hogy azért nem akar veled szeretkezni folyton, mert maszturbál.
6/6 anonim válasza:
Szólj neki, hogy előtted csinálja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!