Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszturbálni egy pasi előtt?
Igen, de azt vibrátor nélkül is megteheted.
Na meg mi van, ha féltékeny lesz rá?
Vannak pasik, akik nem kedvelik, ha nem az ő farkuk az, ami benned mozog.
Próbáld ki előbb úgy, hogy csak játszol magaddal őelőtte.
Na attól tuti begerjed. Tapasztalat ;)
Én ezt a párom bosszantására szoktam használni, vagy ő büntet vibrivel. Van, hogy amikor filmezünk becsempészek a takaró alá egyet és szép csendben eljátszadozom magammal, ő meg amikor észre veszi totál kiborul, hogy már megint nem hagyom filmet nézni és akkor jól ellátja a bajomat :P Utána már nyugiban tudunk filmet nézni.
De volt olyan is, hogy addig cseszegettem amíg össze kötötte a kezeimet majd hozzá erősített egy hitachi vibrit a combomhoz úgy, hogy az pont elérje a csiklómat, és képes volt így végig szenvedtetni másfél órát.
Szóval ő nem borul ki egy vibrátor láttán. Neked is tudnod kellene, hogy a pasid szereti az ilyen huncutságokat vagy sem.
Nagyon is az, de szerintem is, vibrátor nélkül. Ha simogatod ott lenn magad, az magába véve beindítja a fantáziát ;)
Örülne? :O Sztem szét k*rja az agyad.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!