Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szerettek csinálni előjáték közben?
Figyelt kérdés
Mit csináltok előjáték közben? Hogy szoktak titeket felizgatni szex előtt?2017. dec. 21. 11:07
1/8 anonim válasza:
Engel felizgatni a nyak, hát simogatással, puszilgatással szoktak, meg persze előjáték az ujjazás, nyalás. Én puszilgatni és szopni szoktam előjáték gyanánt.
2/8 anonim válasza:
Szeretem ha simogat, ha csókolja a testem, ha a szájával nyalogatja a mellem meg szopogatja, szeretem mikor nyal És persze ha markolja a fenekemet. :) Általában mikor leöltözök már áll a cerka a férfinak sokat nem kell rásegíteni. :) De én is simogatom, csókolgatom a testét, le szopom. Vagy Hogy izgalmasabbá tegyem tejszínhabot fújok rá amit lenyalok (akárhonnan). Persze a tejszínhabot sok mindennel lehet helyetesíteni. De mivel jön az új év én szilveszterkor pezsgőt használnék vagy bort , persze izlés szerint. :)
3/8 anonim válasza:
Engem nyak-es vall puszilgatassal,mellizgatassal,ujjazassal,nyalassal szoktak felizgatni, en meg csokolgatassal,simogatassal es szopassal.
7/8 Picur888 válasza:
Nyak puszilgatàssal, mell simogatàssal illetve vibràtorral szokott Pàrom kènyeztetni szeretkezès előtt. :)
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!