Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a masszás mennyire jó előjáték?
1. Nem hallottam, olvastam. Ilyen masszázsos kérdés nem volt.
Szerintem jó előjáték. De nem is annyira masszázs, inkább cirógatás végig a testen, azt szereti sok lány. Én is szeretem adni, szóval ha olyan a partner, akkor kiváló előjáték. A comb simogatásától minden lány teljesen benedvesedik.
Nálam nem játszik ez, ha jól csinálja a partner a masszázst, akkor felejtős, teljesen átszellemülök.
Erotikus masszázs esetében ez nem így van, csak én is tudjak róla :-)
Nekem bejövős lenne, csak sajnos az előjáték kiment a divatból! :(
Eddig mindkét nő, akivel voltam elutasította az ilyesmit, egyből a "lényegre" akartak térni. Holott nekem nem feltétlen a dugás a lényeg a szexben. A másik hosszas kényeztetése előtte vagy utána (szerintem az utójáték is lényeges lenne) az egyik legjobb dolog az egészben.
Nyalást eleve csak a második engedte, de csók sosem volt utána, míg el nem mentem fogat mosni. :/ Ez is eléggé futa hozzáállás számomra, de az is lehet én vagyok túl perverz, hogy nekem adott orál után én simán megcsókolnám a csajt... :/
Masszázs nálam lazulás, pihenén, kikapcsolódás.
De ciróka-maróka-szex-masszázs, na ez igy jöhet bármikor.
Nekem nem jó
Annyira el lazulok elgyengülök hogy mozdulni se tudok csak fekszek mint egy krumplis zsák és általában be is alszok.
Szóval nálam szex masszázs és alvás
23n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!