Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érett nok! Hogy viszonyultok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érett nok! Hogy viszonyultok az oralis szexhez?

Figyelt kérdés
Szeretitek vagy csak a partner kedveert csinaljatok?

2017. dec. 20. 22:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10-es: Mi a bonyolult a nevemen? Két japan női név...

A nyalasról volt szó nem a szopásról.

2017. dec. 21. 04:28
 12/17 anonim ***** válasza:

"Tooru-Dokuro

A gyakoris kamusok mást állítanak de a való életben a pasik csak a viszonzás miatt csinálják"

Ez szerintem nem igaz. Nekem fontos a párom kielégítse, és sok nő nem megy el annyi idő alatt, mint én. Volt párom akit kb 1-1.5 órán át kellett volna csinálni de úgy, hogy sem az orált nem hagyta, sem az ujjazást. Bocs, én nem vagyok 1.5 órás férfi, ő meg az alternatív módszereket nem hagyta, így inkább a végén én hagytam.

Szerintem kapcsolatban a férfinak is fontos, hogy a nő kielégült legen, egy éjszakásban persze sokaknak nem számít, úgyse látja az ember, de egy kapcsolatban hagyni kell azt, aki nem figyel oda.

Ahogy az első tapasztalt nő mondta nekem, nem az számít, hogy gyorsan elmegy e a pasi, hanem az, hogy a nőt otthagyja e :)

2017. dec. 21. 10:16
 13/17 anonim ***** válasza:

Kedves Tooru-Dokuro, te hoztad szóba tegnap 22:50-kor. Addig valóban csak a nyalásról volt szó.

Értem, hogy a mostani partnered kihívásokkal küzd ezen a téren, sajnálom.

2017. dec. 21. 16:43
 14/17 anonim ***** válasza:

Egyébként vicces, hogy 20-22 éves lányok válaszolnak az "____érett____" nőknek feltett kérdésre.

Vajon egy harmincas nő akkor micsoda, öreg mamóka? :D

2017. dec. 21. 16:56
 15/17 anonim ***** válasza:
10es irigylem a párodaaat
2017. dec. 21. 18:13
 16/17 anonim ***** válasza:

#15, meg is van velem elégedve, ha nem így lenne, már rég elhagyott volna, mert amúgy van rossz tulajdonságom, bőven...

:)

2017. dec. 21. 18:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Kedves Tooru-Dokuro! Hidd el létezik olyan pasi, aki imád nyalni és akár 1-2 órán keresztül is élvezettel és szenvedéllyel csinálja. Sőt van köztük olyan is, aki saját, egyedi nyalástechnikákat is kifejlesztett partnerei visszajelzései alapján, hogy még élvezetesebben kényeztessen :-)
2017. dec. 26. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!