Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti hogy viszonyultok a szexhez? Kell, szükségetek van rá, vagy jobb lenne, ha inkább nem kéne csinálnotok?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 1. 19:09
2/12 anonim válasza:
Helyzet, napszak, érzelmi szint stb függő. Ugyanaz, mint ami a férfiaknál is van.
3/12 anonim válasza:
Szükségünk van a jó szexre! De, ha sosem megyünk el a partnerrel, akkor inkább csak az ő kedvéért csináljuk feltéve, ha szeretjük őt és meg akarunk felelni neki.:)
4/12 anonim válasza:
el kellene már felejteni ezt a tévhitet, hogy a nők nem szeretnek szexelni és nincs is szükségük rá. De, van!
5/12 A kérdező kommentje:
4)
te nő vagy?
2015. ápr. 6. 18:53
6/12 anonim válasza:
Én a 2-es vagyok, és nő.
Én azért ismerek pár csajt, akinek nincs semmi szexiális vágya. Szerintem ők csak muszájból csinálják.
7/12 anonim válasza:
A nők igenis szeretik a szexet!
Az a baj hogy a társadalom nem szereti az olyan nőket akik szeretik a szexet.
8/12 anonim válasza:
Kell, szükségem van rá, de nem mindegy, kivel és nem mindegy, mikor, milyen körülmények között.
9/12 anonim válasza:
Több olyan lányt is ismertem aki tépte rólam a ruhát...elég vadúl kezdeményezett. Ugyan ki nem szeret élvezni?? Sok pasi nem tudja a párját az egekbe repìteni. Ennek egyik oka az is lehet ,hogy a nő se tudja mi igazán jó neki. Másik ok a pasi lustasága. Nők 1-5% lelkileg képtelen elmenni,köztük vannak olyanok akik kényszernek érzik a szexet vagy moxskos undorìtó dolognak.
10/12 anonim válasza:
Nem feltétlenül a nőkkel van a baj, amiért a csajod nem akar veled szexelni. Lehet, hogy ő személy szerint frigid, vagy csak te vagy béna és nem élvezi veled a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!