Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szoktátok borotválni a fanszőrzeteteket? És ha igen, akkor milyenre? A pasitoktól is elvárnátok ezt?
Mikor kezdtetek neki kezdeni a borotválásnak? Ekkor még szüzek voltatok? Szerintetek a fiúknak is kell, és ha igen akkor mikor?
Légyszi írjatok kort is!!!!!
A válaszokat előre Köszönöm! A normálisaknak jár a zöld kéz!
Alkalmanként. Nem állandoan, plusz gyanta. Néha csak letolom hajnyíróval. Sztem gimis koromban kezdtem, de nem emlékszem pontosan.
A pasi is igazitsa meg azért, ne legyen dzsungel. De ha nincs csupira borotválva, az sem zavar.
Azt tapasztalom férfi oldalról, hogy nem szabad bozótnak lennie. Egyszerű hajnyíróval letolod még puha marad és higiénikus.
Én nem vagyok hajlandó senki kedvéért babapuncira lebototválni/gyantáztatni a golyóimat.
Megpróbáltam és iszonyúan begyulladt a bőröm, és nem is jön be.
Csajon nincs nagy elvárásom, lehet leszállópályás is, csak a bejárat körül ne legyen nagy rumli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!