Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogyan fogadnátok ezt a pasitoktól, akivel régen együtt vagytok és szeretitek egymást?
Nagyon betegnek gondolnátok, ha leülne veletek elbeszélgetni arról, hogy erényövet szeretne hordani, mert ez izgatja, ez a vágya, és azt szeretné, hogy nálatok legyen a kulcsa?
Nem nagy matek, rólam van szó, és igaz még "papíron" nincs párom, de ismerkedek egy lánnyal. Nyilván nem merném neki felhozni fél-egy éven belül ezt, mert kicsit mélyebb kapcsolatot szeretnék vele, hogy ezt így el merjem mondani.
Csak jelenleg kicsit utálom magam, mert nem tudok uralkodni a vágyaimon... van hogy azon kapom magam, hogy netezés közben is verem, pedig már maszturbáltam aznap este.
Számomra is rengeteg az az idő, amit önkielégítéssel töltök, és le akarom magam nevelni erről.
29/F
És mit szólnál ahhoz a felálláshoz, hogy meg kellene tanulnod úgy elélvezned, hogy az erényöv miatt a farkadhoz nem érhetsz hozzá?
22/L
Nem nagy matek volt már a kérdésből kitalálni hogy nincs még párod.
Amúgy teljesen értelmetlen is. Nem mernéd felhozni a témát egy éven belül, hanem addig vernéd a farkad a barátnőd mellett? Ebből látszik hogy nem is törekedsz megoldásra csak fantáziálsz az erényöves marhaságról.
Ne aggódj amíg állandóan csak vered addig nem is lesz barátnőd.
Nekem beleférne. Sok mindenkinek vannak extrém vágyai és ez nem olyan durva sztem.. Egyébként mint lány, kifejezetten jól jönnék ki belőle. Már ugye a kulcs nálam lenne, és néha lehet hogy kifejezetten nehéz lenne kiérdemelni :)
23/L
Én nem bánnám ha ilyen kérne tőlem egy pasi.
Nyilván fura lenne de meg tudnám szokni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!