Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ti hogyan fogadnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti hogyan fogadnátok ezt a pasitoktól, akivel régen együtt vagytok és szeretitek egymást?

Figyelt kérdés

Nagyon betegnek gondolnátok, ha leülne veletek elbeszélgetni arról, hogy erényövet szeretne hordani, mert ez izgatja, ez a vágya, és azt szeretné, hogy nálatok legyen a kulcsa?

Nem nagy matek, rólam van szó, és igaz még "papíron" nincs párom, de ismerkedek egy lánnyal. Nyilván nem merném neki felhozni fél-egy éven belül ezt, mert kicsit mélyebb kapcsolatot szeretnék vele, hogy ezt így el merjem mondani.

Csak jelenleg kicsit utálom magam, mert nem tudok uralkodni a vágyaimon... van hogy azon kapom magam, hogy netezés közben is verem, pedig már maszturbáltam aznap este.

Számomra is rengeteg az az idő, amit önkielégítéssel töltök, és le akarom magam nevelni erről.

29/F

2017. ápr. 18. 21:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gond hogy erényövre vágysz.

Az viszont gond, hogy egy kezdődő kapcsolatban nem mered felvállalni, hogy sub vagy.

Sok férfi hord erényövet. Nem olyan nagy dolog ez.

37/N

2017. ápr. 22. 13:13
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én örülnék neki, mármint hogy nem más csajra veri ki, viszont nem az erényöv a legjobb megoldás erre, de én nem ellenkeznék, végre kiélhetném úrnői vágyaimat :)

23L

2017. júl. 25. 13:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a pasidon! :)
2017. júl. 26. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!