Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szegény lányokat sokkal könnyeben lehet elcsábítani mint a gazdag lányokat? Pl egy hajléktalan nőnél lenne esélyem?
A múlt héten voltunk szolnokon karácsonyi bevásárláson és sétáltunk egy utcában amikor egy fiatal 20-25 év körüli lányt láttam ahogy a kukában kotorászot keresett valamit koszos piszkos volt a ruhája a kabátja ki volt szakadva kb 2 métere mentünk el mellette de lehetett érezni azt a büdös szagot ami a hajléktalanokból szokott jönni de amúgy szép fiatal nő volt.
Ilyen szegény hajléktalan reménytelen helyzetben lévő nőket sokkal könnyebb elcsábítani mint a gazdag elkényeztetett nyávogos nyafogós fiatal lányokat?
Akiknek már az is baj ha egy pasinak nem a legújabb Iphone-ja van hanem régebbi.
Majdnem hajlektalan vagyok. Elmondom, h ugyan ugy jar a dugason az eszuk nekik is es az, h budos es koszos az azert van, mert annyit ad magara. Szerinted miert kerult az utcara?
Jo tudom en spanyolban vagyok, ez egy gazdagabb orszag, de az emberek jobban adnak magukra es torodekenyeebbek sokkal, mint otthon.
Soo igenis lehet apolt vki hajlektalanul is, mert biztositva van a feltetele, csak a szexet is olyan korultekintoen csinaljak, mint az eletuk mas dolgait. Valasztanak valakit a tobbi homi kozul es am igen. A legtobb homis eleg szegyentelen es konnyebb felszedni oket, mar csak azert is, mert nincs mit vesziteniuk, a komfortzonajuk pedig valamivel az atlag folott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!