Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért elöltetik a szüzesség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elöltetik a szüzesség elvesztését?

Figyelt kérdés

több olyan kérdés volt már hogy a szüzek mivel masztizzanak, és többet írták is, hogyha igénye van a szexre a lánynak, akkor szexeljen.. Ez nem egy sport. Én úgy vagyok vele, hogyha eljön az az ember akiben megbízom eléggé és nem csak arra az egy alkalomra fogok neki kelleni, akkor majd megtörténik. Miért gondolják még is azt, hogy csináld és kész?

Az első alkalom ha rosszul sikerül akár nyomot is hagyhat benned.

2017. dec. 11. 20:31
1 2
 11/12 anonim válasza:

Mert a média, és az összes szenny olyanokat mutat be tv-ben, interneten, újságokban, rádiókban amik arra erőltetik a nézőt, hogy éljen mocskosan mint pl Pumped Gabó és társai.. Na meg a sok agymosott, főleg fiatal korosztályokból álló marhák (( tisztelet a nagyon nagyon nagyon kevés kivételnek )), akik azzal akarnak hencegni a suliban hány emberrel feküdtek le, mennyit sz.pott, meg mennyit d.gott, és ennyi. Erkölcs, és tisztelet ma már nem divat, az őszinte szerelem meg hajajj.. Kihalófélben van. Mondok valamit: 25 éves srác vagyok, voltam már túl szakításokon, és még mindig szűz vagyok, de magas ívből letojom azt, aki ezt cikinek tartja. Inkább maradok életem végéig egyedül szűzen, mintsem hogy a pénzemet pazaroljam prostikra, mert az a pénz más hasznosabb célokra is mehet. Ha meg mégis megtalálna Ámor nyila, akkor majd azzal fogom elveszíteni, akit szeretek, és az is szeret engem. Azzal meg semmi baj nincs, ha szűz lány/fiú masztizik egyedül otthon, mert ha úgy nézzük, még az is jobb, mint egy prosti vagy chippandalé fiú..

25/F

2017. dec. 12. 15:39
 12/12 anonim ***** válasza:

hogy is van? "nem mind egy hogy az okos hülyéskedik, vagy a ~ okoskodik?"

az okosnak nincs humor érzéke , úgy hogy jobb ha nem hülyéskedik mert annak az égés lesz a vége. Okosak go matek szak kör.

2017. dec. 12. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!