Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmeséled a szüzességed elvesztését?
14
jó volt
iskola wc-jében
nem bántam meg
legjobb barátnómnek
21 évesen adtam oda egy arra méltó nőnek. Az eddigi legjobb volt. Egyáltalán nem, sem azt hogy eddig vártam vele. Senkinek nem mondtam el. Uriember ezt nem viszi ki a nyílvánosság el.
22/F
Én több fiúval is voltam, de egyikkel sem igazán,
A mostani barátommal érzem tényleg azt hogy vele vesztettem el, (ő szűz volt)
Ő látott telesen először meztelenül, és ő az első ember aki előtt nem vagyok szégyenlős. az "igazi" elvesztés nem volt kellemes, sőt, borzalmas, nem is nagyon akartam. Azt megbántam. De mostani párommal tökéletes :D Mikor beleültem mondtam neki hogy ő lesz a férjem <3
A lovagló póz a kedvencünk. :D
"14
jó volt
iskola wc-jében"
Te is valami színvonalas, elit gimibe vagy általánosba járhattál... :D
21
érdekes de amúgy jó is... tűrhető
a partner házában
nem
az utcán az első ismerősömnek... na ezt megbántam...
A háttérben közben a kedvenc filmem ment, alig tudtam a helyzetre figyelni...
18 évesen
Hogy milyen volt, az attól függ. A szerelmemmel történt, így ilyen szempontból jó, de a fájdalom miatt annyira mégse.
Nálam, a szobámban.
Egyáltalán nem bántam meg. Sose éreztem gáznak, hogy nem előbb veszítettem el, mint pl a barátnőim is, így inkább vártam arra, aki ezt megérdemli, és akivel eltudom képzelni. Meg is lett. :)
A legjobb barátnőmnek mondtam el először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!