Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért elöltetik a szüzesség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elöltetik a szüzesség elvesztését?

Figyelt kérdés

több olyan kérdés volt már hogy a szüzek mivel masztizzanak, és többet írták is, hogyha igénye van a szexre a lánynak, akkor szexeljen.. Ez nem egy sport. Én úgy vagyok vele, hogyha eljön az az ember akiben megbízom eléggé és nem csak arra az egy alkalomra fogok neki kelleni, akkor majd megtörténik. Miért gondolják még is azt, hogy csináld és kész?

Az első alkalom ha rosszul sikerül akár nyomot is hagyhat benned.

2017. dec. 11. 20:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez a nagy többséget nem érdekli. Ez a "divat" manapság. "Minél előbb annál jobb"
2017. dec. 11. 20:33
 2/12 A kérdező kommentje:
ez a divat hülyeség, és helytelen... ha neki az önkielégítés egyenlőre rendben van akkor nem értem miért kell bunkózni.
2017. dec. 11. 20:36
 3/12 anonim ***** válasza:
66%

Abszolút egyet értek veled, Kérdező.

18 éves vagyok, demihetero. Szűz.

Az se érdekel, ha 30 évesen még az leszek, nem fogom csak azért elveszíteni, hogy "menő" legyek.

Akinek ez a fontos, annak köszönöm, nem kérek a társaságából.

(plusz amúgy sincs a homlokomra írva az infó)

Majd ha találok valakit, akit tényleg szeretek és ő is ugyanúgy szeret, akkor majd azzal. De feleslegesnek érzem csak azért csinálni, hogy túl legyek rajta. Értelmetlen.

2017. dec. 11. 21:17
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódjatok nem vagyok egyedül ezzel. Fiú vagyok s má nem szűz de jómagam is ezen a véleményen vagyok. Nem divatból vesztettem el hanem tényleg szerelemből. A mai társadalom ha jól megnézitek nem is akarnak tartós kapcsolatot inkább csak kefélni akarnak. Csak azt nem értem hogy később így mi lesz belőlük? Oda érnek hogy jajj ittvagyok 30 és még sehol sincs a család alapítással nincs stabil kapcsolata stb stb. De szóljatok ha tévedek.
2017. dec. 11. 21:24
 5/12 A kérdező kommentje:
kaptam egy kérdést, hogy miért tettem fel a kérdést. mert lehet hogy 19 vagyok és nem is akarom tartogatni magam az igazinak, csak egy normális nem zülledt sráccal megtenni.. na de hogy miért tettem fel a kérdést? mert talán eleget láttam az éltben és itt is a kérdések alatt hogy ezért csesztetik a másikat.
2017. dec. 11. 21:31
 6/12 anonim ***** válasza:
Igen egymás hajtása mindig is jó móka volt. Hitessük el vele hogy amit tesz az rossz. Divatja mult. Legyen olyan mint mi és akkor ő is sokkal kelendőbb lesz meg mit tudom én mik nem zajlanak le az emberek fejében sokszor. S ebben a rongyos világban az a legszebb hogy kivételek mindig akadnak.
2017. dec. 11. 22:04
 7/12 anonim ***** válasza:
38%

Demiheteró :Dddd ma is tanultam valami újat.

Mi lesz a következő? Külön WC-t kell csinálni a queer-szíriuszi demiheteró transzbohóc vegánoknak? :D

Bocs de mi a toszért kell ilyen álértelmiségi szavakat használni, mikor épp a konformizmusból szorításából szeretnénk kitörni :D Miért nem egyszerűbb leírni, hogy nem dugsz érzelem nélkül?

A kérdés amúgy tárgytalan. Akit ez komolyan zavar, emiatt megszól, vagy megbélyegez, az számomra nem méltó további kommunikációra, két amőba agysejttel. Mindenki akkor veszti el amikor akarja... a többit meg messziről le kell szarni. Nem értem miért probléma ez?

2017. dec. 11. 23:26
 8/12 anonim ***** válasza:

kaptam egy kérdést, hogy miért tettem fel a kérdést. mert lehet hogy 19 vagyok és nem is akarom tartogatni magam az igazinak, csak egy normális nem zülledt sráccal megtenni."

A sex voltaképpen arra való hogy ki add a feszültséget , fel frissülj . Tehát te dramatizálod túl mint ha ezen múlna az életed... Nem zülledt ? Az mit jelent ? Mindenkinek más. A legtöbb nőnek az nem zülledt aki 40 kiló mariskát szív el , de az aki 4-5 sört be ver mér az.. Tehát mai világban szerintem mindenki zülledt !

2017. dec. 12. 01:57
 9/12 A kérdező kommentje:

csak megint nem a lényeket idézted ... lényegében ez nem rólam szól, hanem arról, ahogy ezt a témát lereagálják az emberek..

illetve nem nem számít zülledtnek a 4-5 sör..

igazából inkább csak a szálkát látod meg :D

kedves utolsó..

2017. dec. 12. 02:26
 10/12 A kérdező kommentje:

nem mondom, hogy nincs semmiben igazad, de nem is arra válaszoltál ami a lényeg, illetve a szex nem erről szól :DD de mind egy ;)

hogy is van? "nem mind egy hogy az okos hülyéskedik, vagy a ~ okoskodik?"

2017. dec. 12. 02:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!